Nevelj demokratát!

2018. február 6. 7:17

Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu
A Kedves Olvasó szeretné, ha hülye lenne a gyereke?

„A hazai »demokratikus ellenzék« megállapodott az »Oktatási Minimumról«, ami igen szimpatikus idiótákat teremt majd a gyerekekből. Lexikális tudás nem lesz, a kétszerkettő végeredményének alternatív lehetőségeit preferálják. Csodás orvosok és mérnökök lesznek, csak legyen, aki túléli. Azonban kibontakozhatják kreatív elméjüket.

A Kedves Olvasó szeretné, ha hülye lenne a gyereke?

Természetesen senki sem idióta alapvetően, ahhoz először be kell lépni valamelyik »demokratikus« pártba. Másképpen nehezen megy, le kell ezt papírozni: tagdíj, gondolkodás feladása, ilyenek.

Ha ezzel megvan, akkor írassa be a lurkót egy magánóvodába! Ugyanis rendes demokrata csak gazdag családból származhat. Felvételnél hasznos, ha a gyermek bio-trendi étkeztetésre van kényszerítve, még ha nagymama paprikás krumpliját enné is inkább! A kolbász gonosz! Attól nem lesz plutokrata európai uniós a kis jószág.

A gyermeknek azt is el kell magyarázni, hogy ő kreatív értelmiség. A fizikai munka büdös. Dolog-szaga van, ezzel igen nehéz LMP társelnöknek lenni. Akár lány, akár fiú vagy. Vagy Hadházy.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

te rohadt reakcios mosladek te.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés