Kovács Zoltán: A családtámogatási rendszer az egyik legfontosabb eredmény

2018. február 19. 8:26
A családtámogatási rendszerre lehet a legbüszkébb a kormány a szóvivő szerint.

A munkahelyteremtés mellett a családtámogatási rendszer kialakítása a kormány legfontosabb eredménye – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

A szóvivő Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjével kapcsolatban elmondta, az említett kedvezmények bevezetése hét éve a családi adókedvezmény bevezetésével kezdődött, majd a gyes és a gyed helyreállításán, megerősítésén keresztül az otthonteremtés támogatásáig terjed. „Teljes spektrumon kell játszanunk – ahogy a politikában mondják –, mert ez a kormányzó pártok felelőssége” – fogalmazott.

A szóvivő szerint a nemzeti függetlenség helyreállítása is a kormány legfontosabb lépései közé tartozott, mert ahhoz, hogy jó politikát lehessen felépíteni, célokat kitűzni és teljesíteni, szükség volt erre. Ha az energiaszektorban kiszolgáltatottak vagyunk, akkor képtelenség olyan politikát folytatni, amely segítene a magyar embereknek – hangsúlyozta Kovács Zoltán. Hozzátette, hogy a fentiek igazak az IMF-re és az Európai Unió különböző szerveire is.

(MTI)

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szél választási ígérete, hogy megszünteti a csok-ot.

Párszor leírtam már, hogy valóban a családtámogatási rendszer a Fidesz legjelentősebb hosszútávú programja. Aki a képességtelen harmadik világbéli migránsokat elutasítja, annak logikus módon kell a saját demográfiáját erősíteni- pláne akkor ha az újkori történelem legkártékonyabb figurája, Bokros Lalyos a reprodukciós rátát 1,2 körüli értékre csökkentette. Ráadásul a Fidesz a rendszerváltás után először nem a lumpenréteg felelőtlen gyermekvállalását támogatja, hanem az adófizetőket hozza helyzetbe, ha azok gyerekeket vállalnak. Tulajdonképpen a faszpénz elinfláltatásával egy meritokrata családprogram vette kezdetét- csak maradjon is így emberöltőkig!

Egyiket sem, hanem legalább még 3 ciklust a Fidesznek, a nemzet érdekében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés