Nő a partnerség konferencia

Nő a partnerség címmel rendeznek konferenciát

2018. február 26. 09:03

A Nő a partnerség konferencia a nők szerepének fontosságát hangsúlyozza a társadalomban.

Idén is megtartják a Nő a partnerség című konferenciát Lillafüreden március elején – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő, a Nő a siker alapítvány alapítója kiemelte: a kormány erre az évre meghirdette a családok évét. A család „mozgatórugója, összetartója, a nő, a feleség, az anya” – jegyezte meg.

A Nő a siker alapítvány minden olyan női civil szervezettel partnerséget kezdeményez, amely a nők esélyegyenlőségéért, munkaerőpiaci helyzetük segítéséért, a nők ügyéről való közpolitikai gondolkodás erősítéséért tevékenykedik.

Az alapítvány elnöke elmondta: amikor először szervezték meg a Nő a partnerség konferenciát nők által irányított női civil szervezeteket, gazdasági társaságokat hívtak meg – országon belülről, határokon túlról is. Idén, a V4-es elnökséghez kapcsolódóan céljuk, hogy tapasztalatokat cseréljenek, megnézzék milyen jó gyakorlatok működnek másutt, illetve Magyarország milyen jó példát tud mutatni – fejtette ki.

(MTI)

    


   

A bejegyzés trackback címe: https://nemzedek.mandiner.hu/trackback/31367