Az LMBT közösséget is megosztja, amit a gyerekekkel művel a genderlobbi

2018. február 28. 9:17

Zaymus Eszter
PestiSrácok.hu
Korunkban a gender ideológia a szabadság nevében pusztítja el a szabadságot. Interjú.

„A konferencia után megfogalmazott Madridi kiáltvány kiemelten foglalkozik a gyerekek kérdésével. Valóban ilyen súlyos problémákat vet fel a gender-ideológia és az oktatás kérdése?

A gender-kampányok sok esetben a gyerekeket célozzák, az iskolába különféle érzékenyítő tréningeket tartanak, és egészen kiskortól a nemi identitás kérdésével bombázzák a kicsiket. Ami a fő aggodalomra okot ad, hogy egyes országokban már törvény tiltja egy szülőnek, hogy ezekről a foglalkozásokról lelkiismereti okból kivegyék a gyerekeket. A konferencián éppen Ben Salah hangsúlyozta, szerinte már bántalmazás ilyesminek kitenni a gyerekeket. Például, ha egy kisfiúnak kistestvére születik, és pusztán testvérféltékenység miatt mondja azt, hogy inkább lány akar lenni, ilyenkor rögtön kiszemeli magának a gender-mainstream, és megerősítik benne azokat az érzéseket, amelyek kezeléssel, de lehet, hogy maguktól is elmúltak volna. Felszólaló orvosok hívták fel arra a figyelmet, hogy a hormokezeléseknek beláthatatlan következményei vannak egy gyermek számára, nincs pontos ismeret arra nézvést, hogyan hatnak a gyermekekre ezek a felelőtlen beavatkozások.

Ilyen erős gender-lobbival föl lehet venni a harcot?

Ha nem lenne semmi esélye, neki sem állnánk. A nemzetközi szervezetek esetében nehezebb a helyzet, hiszen a gender-lobbi oda már évtizedekkel ezelőtt beszivárgott. Nemzeti szinten az aktív demokráciával élve, az embereket összefogva lehetett sikereket elérni. Magyar szemmel ezek a problémák még hozzánk nem értek el, oda kell figyelni, hogy ne is gyökeresedhessenek meg. A konferencián szakemberek is arról panaszkodtak, hogy egyes területeket nem engednek kutatni, nem adnak rá támogatást. Az egyetemek is félnek ezektől a témáktól. Cenzúrázva van az is, mit állapíthatnak meg egy kutatásban, ami nem felel meg a gender-lobbinak, azt betiltják. A konferenciánk módot adott a párbeszédre, amely Nyugaton szinte teljesen le van tiltva.

Eleve a konferencia ténye felborzolhatta a kedélyeket. Nem akarták betiltatni?

A konferencia helyszínén már reggel tüntettek, végül a rendőrségnek kellett közbelépnie, mivel egy nagy követ hoztak be a kapuhoz, nem derült ki, hogy mit is akarnak vele csinálni. Ugyanakkor azzal, hogy leszbikus és egy volt transzneműként élő is felszólalt, kihúztuk a méregfogát a tiltakozásoknak. Nem tudtak gyűlölködőnek, homofóbnak beállítani bennünket.

Mi a konferencia üzenete?

Vasárnap volt a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Ilyenkor különösen fontos hangsúlyozni, hogy elutasítunk minden ideológiát, ami a hazugságon alapul, ami veszélyezteti a szólás szabadságát és a lelkiismereti szabadságot, és ami egy idő után totalitárius elemeket kezd el használni (Kanadában például a gyermek veszélyeztetésének fogják fel, ha egy szülő nem fogadja el, hogy a fia mostantól lány).  Korunkban a gender ideológia a szabadság nevében pusztítja el a szabadságot, ahogy erre Gabriele Kuby német szociológus a konferencián rámutatott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Törvényi tiltás az ellen, hogy lelkiismereti okokból a szülő kivegye a gyermekét a gender érzékenyítő foglalkozásokról???? Hormonkezelések??? Kutatási cenzúra??? A XXI. században???

TASZ???

AI???

Helsinki Bizottság???

ENSZ???

Tudom. Ironikusan erre is próbáltam rámutatni.

Tudom én. Irónia próbált lenni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés