A jövőről

2018. március 1. 9:50
Mindennek célja természetesen a nagyüzemi gulyásmarci-előállítás, mintha nem lenne egy is sok; végső soron pedig az, hogy a mi gyerekeinkből az ő gyerekeiket „neveljék”.

„Most azonban a haladás felismerte az iskolai nevelés megnövekedett szerepét. Rájöttek arra, hogy a kiszolgáltatott gyerekek torz nevelése révén sikeresen lehet befolyásolni a jövendőt. Kapóra jött ez a felfedezés, hiszen a véres kommunista kísérletek bukása után a haladásnak puhább, nehezebben észrevehető módszerek után kellett kutatni, és velünk vén, megrögzött fasisztákkal úgysem tudnak mit kezdeni.

Olvasom, hogy a budapesti Fazekas és Apáczai gimnáziumokban az Amnesty International és hasonló, veretes soros-szervezetek fognak órákat tartani. Többek között a buziságról, a migrációról és más a diákok érdeklődésére számot tartó jelenségekről. Ennek keretében például: »Két meleg felnőtt (általában egy férfi és egy nő) vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a melegségről.« Gondolom lesznek majd éhező, bociszemű migránsgyerekes képek is rogyásig.

Ha pedig ez nem lenne elég akkor szó esik majd – a kiadott program szerint – a »gyűlölet-bűncselekményről« is. Ezeket aztán a csillogószemű ifjak bizonyára jóval szívesebben hallgatják majd, mint például a Pitagorasz-tételhez fűzött bonyolult magyarázatokat.
A probléma csak az, hogy a szerencsétlen gyerekek ezt el is hiszik. Mindennek célja természetesen a nagyüzemi gulyásmarci-előállítás, mintha nem lenne egy is sok; végső soron pedig az, hogy a mi gyerekeinkből az ő gyerekeiket »neveljék«.

Miközben mi röhécselünk azon, hogy a hülyék ki akarják nevelni a »homo sorosicust«, aközben pontosan ez folyik, itt a szemünk láttára. A gyerekek ugyanis óvatlanok és lelkesek. Ha mutatnak nekik valamit/valakit és elhitetik velük, hogy azt az illetőt elnyomják, sanyargatják, akkor ők azt szeretni fogják. Többnyire nem ismerik fel azt sem, hogy hazudnak nekik, azok a kedves fiatal felnőttek, akik ezeket a foglalkozásokat tartják.

A tét pedig nem kisebb, mint maga a jövő. A gyerekeinké és Európáé. Ha a következő generációkat szellemi igába sikerül hajtaniuk, ha tömegével jelenik meg a »homo sorosicus«, akkor Soros mocskos pénze sárkányfog-veteménynek bizonyul majd. Új generáció nő majd fel, amelyik nem tudja majd megkülönböztetni az egészséget a betegtől, az ellenséget a baráttól. Kiváló mohamedán alattvaló lesz majd belőle Eurábiában, aki megfizeti a hitetlenek adóját és lesütött szemmel áll urai elé. Mert – ne feledjük – a mohamedán gyerekeket nem így és nem erre nevelik. Éppen ellenkezőleg. Nekik azt tanítják, hogy legyenek büszkék, mert ők felsőbbrendűek, készüljenek arra, hogy uralkodniuk kell a keresztényeken, akiket Allah az ő szolgáiknak teremtett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden szava igaz - már megint.

A kozmopolita-globalista elit vágyott embertípusa megteremtésének fő terepe az oktatás, az iskolák. Ott indítanak finomhangolt támadást, amelynek a fegyverei az úgynevezett "érzékenyítő-felvilágosító kampányok". Mint a napokban itt a Mandineren olvastam, egyes országokban már jogszabály tiltja a szülőknek, hogy lelkiismereti okokból ne engedjék a gyerekeiket ilyen "órákra"...

Ha nem kötelező óraszám van mossák az agyat, akkor a szülő ne engedje részt venni ezen a gyerekét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés