Szeretnék majd gyereket, és MAGYAR hazámban fogom megszülni

2018. április 12. 13:52

Ambrus Petra
Facebook
Sajnálom azokat a tizen-huszonéveseket, akik az ország elhagyását látják opciónak ahelyett, hogy itthon, kemény munkával jövőt teremtsenek maguknak.

„Szeretnék majd gyereket, és MAGYAR hazámban fogom megszülni. Számomra megnyugtató, hogy a CSOK-nak is köszönhetően ilyen mértékű támogatást kapok majd a családalapításra a magyar államtól. Megnyugtat, hogy egy békés, európai, keresztény országban fogom őket felnevelni, amit az otthonomnak hívhatok.

Sokáig nem mertem felvállalni a politikai nézeteimet. Ennek több oka is volt, az egyik az, hogy a korosztályomban sajnos ma menő ellenzékinek és lázadónak lenni. A másik pedig, tapasztalataim alapján akárhogy, akármilyen formában fejeztem ki a véleményem, mindig megkaptam a gyűlölködő, ostobázó, kiröhögő üzeneteket.

22 éves vagyok és már máshogy látom.

Vasárnap az emberek véleményt mondtak. Az én korosztályom is. Titokban, nem kikürtölve ország világ elé a véleményét, egymagában a szavazófülkében. Elmondhatatlanul büszke vagyok rátok, hogy nem engedtetek a nyomásnak. Megértem, ha nem akartok fröcsögő, demagóg, erőszakos nyomásgyakorlást. De ne szégyelljétek. Ne szégyelljétek ha máshogy gondolkodtok, mert vasárnap TI voltatok a csendes többség.

Mélységesen sajnálom azokat a tizen-huszonéveseket, akik az ország elhagyását látják opciónak ahelyett, hogy itthon maradva, kemény munkával és elszántsággal jövőt teremtsenek maguknak. Mert NEM IGAZ, hogy nem lehet. Tudom, hogy minden sors más és más, mindenkinek megvan a saját története. De kérlek titeket, próbáljátok meg. Végül pedig iszonyúan rossz látnom a fekete profilképeket, mert ezek szerint ti nem tudjátok milyen az igazi gyász. A gyászolás nem itt kezdődik, az azzal járó fájdalmat pedig kívánom nektek, hogy nagyon soká tapasztaljátok csak meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden tiszteletem és elismerésem azon kortárs fiataloknak, akik nyíltan fel merik vállalni konzervatív, mérsékelt jobboldali nézeteiket ebben az őrültek házában, mert nyafoghatnak itt akármennyit a libsik meg a szélsőjobbosok elnyomásról, diktatúráról, rettegésről, de az az igazság, hogy itt akinek meg kell húznia magát, amíg a libsi és a szélsőjobbos hangosan fröccsög, az a konzervatív fiatal.

Igaz , elegáns , jövőképes , hazaszerető !

Akárhogyan töröd magad egy szerencsétlen kis lúzer vagy.
Vesztes.
És ez engem örömmel tölt el.

Ha apukát is szeretnél, kedves Petra, itt vagyok!

Nyugaton adott a tisztességes bér (állítólag), mégsem hajlandóak szülni a nyugati nők.
Most akkor hogy van ez?:)

Ráadásul nem is tudja, hogy a Párt nyert, hiszen ezt írja:

"...Megértem, ha nem akartok fröcsögő, demagóg, erőszakos nyomásgyakorlást..."

A Lendvay utcai pártszékházban is csókolgatják a hölgy kezét...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés