Novák Katalin: Növelni kell a születések számát

2018. április 19. 21:55

Magyarországon folytatódik a nemzetnek és a családoknak kedvező kormányzás, míg Európában a migráció a válasz a demográfiai problémákra. Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az Echo TV műsorában elmondta, hogy elismeri-e majd Európa a magyar erőfeszítéseket.

 

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Konstans libsi nyafogásban egész biztosan nem köröz le minket...

ahhoz, hogy a születések száma növekedjen, igen sokféle, a fiatalok számára vonzó intézkedésre, környezeti feltételre van/lenne szükség
és majd akkor....
de akkor sem az egyik évről a másikra

ja
és ehhez aztán tényleg mi köze Európának?!

Igen! Ez a szép új világ az önzésre épül.
Következménye: a születések számának csökkenése.

Lehet öt-hat éven belül szülni 3 gyereket, de ki bírja azt pénzileg? A legkisebb 1-2 évessel az anyuka otthon van, a nagyobbackákat, a 4-6 éveseket pedig a közelező óvodába járatja és fizet érte. Marhaság.

Az ókori Rómában minden második szülésben meghalt vagy az anya, vagy a gyerek. Az egészségügy fejlődése azt tette lehetővé, hogy a népesség fenntartásához elegendő, ha tíz nő huszonegy gyereket szül (Európában). De, ha csak akár tizenkilencet, akkor elfogy a nép.
A népességfogyási folyamatot Európában csak de Gaulle-nak sikerült megállítani, mikor egy rádióbeszédében közölte, hogy tőle nem várhatják több francia születését. A franciák jót nevettek és bebújtak párjukkal az ágyba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés