A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van

2018. július 5. 11:58

Nagycsaládosok Országos Egyesülete
MTI-OS
Egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak.

„A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint  egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak, amely a gyermekkel, a gyermekekre mondott igennel válik még teljesebbé. Ez az álláspont nem bélyegez meg és nem rekeszt ki senkit, akkor sem, ha vannak, akik – bármilyen okból is – nem ilyen életközösségben élnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a család ezen alapértékei melletti kiállásért senkit ne érhessenek ilyen vádak. A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert  kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.

A társadalomnak joga van ahhoz, hogy az általa elfogadott elvek (normák) szerint éljen, s azt nyilvánosan is elmondhassa anélkül, hogy ezért  verbális vagy fizikai támadás vagy ennek akárcsak fenyegetése érné. Ezen normák biztosítják azt is, hogy ma Magyarországon bárki elmondhatja és képviselheti különvéleményét.”

 

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már a nyelvi kifejezés szintjén aljas manipuláció van : a homo-kritikus ugyanis nem homo-fób ! Az LMBQT-lobby ideológusai belénk akarják fojtani a szót , sőt , jogi megtorlással fenyegetnek .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés