A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van

2018. július 5. 11:58

Nagycsaládosok Országos Egyesülete
MTI-OS

Egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak.

„A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint  egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak, amely a gyermekkel, a gyermekekre mondott igennel válik még teljesebbé. Ez az álláspont nem bélyegez meg és nem rekeszt ki senkit, akkor sem, ha vannak, akik – bármilyen okból is – nem ilyen életközösségben élnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a család ezen alapértékei melletti kiállásért senkit ne érhessenek ilyen vádak. A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert  kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.

A társadalomnak joga van ahhoz, hogy az általa elfogadott elvek (normák) szerint éljen, s azt nyilvánosan is elmondhassa anélkül, hogy ezért  verbális vagy fizikai támadás vagy ennek akárcsak fenyegetése érné. Ezen normák biztosítják azt is, hogy ma Magyarországon bárki elmondhatja és képviselheti különvéleményét.”

 

A bejegyzés trackback címe: https://nemzedek.mandiner.hu/trackback/31873