A magyar családtámogatási rendszert dicséri a Breitbart

2018. július 13. 19:23
A magyar kormány családtámogatási ötleteit elemzi egy új cikk Amerikában.

A magyar kormány csládtámogatási politikáját mutatja be pozitív példaként a Breitbart cikke. Az elemzésben kitérnek a CSOK-ra, a családi adókedvezményre, és kiemelik, hogy a magyar kormány kifejezett szándéka, hogy bevándorlás nélkül hajtson végre demográfiai fordulatot.

A cikk alapja egy részletes elemzés a magyar demográfiai helyzetről, ami az Institute for Family Studies honlapján jelent meg. Az amerikai portálon megjelent elemzésben, miután bemutatják az elmúlt évek magyarországi népesedéspolitikáját, és intézkedéseit, kiemelik a családtámogatási rendszer sokszínűségét, és a tényt, hogy a politika népesedési fordulathoz vezethet.

A cikk szerzője arra a következtetésre jut, hogy noha egy-egy intézkedés önmagában keveset ér, a változatos politika, amely sokféle kedvezményt tartalmaz, meghozhatja gyümülcsét. Az amerikai elemzők szerint különösen is fontos, hogy a kormány az elmúlt években ideológiai kampányba is kezdett, a gyermekvállalás és a hagyományos családmodell értékeinek hangsúlyozására.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szörnyű, amikor ilyen légvárakat épít a politika, ahelyett, hogy az afrikai rakétasebészekért küldene repülőket. Illetve hordágyakat.

Jöjjön a gyümölcs:-) sok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés