Novák Katalin: Jogos a felháborodás az RTL Klubon bemutatott meztelenkedés miatt

2018. szeptember 6. 12:33
A csatorna műsorában ÉNB Lali és Szabó Simon törülközőkkel takargatták intim testrészeiket. Novák Katalin elmondta: kezdeményezéssel él majd az NMHH felé, hogy vizsgálják meg, kell-e a korhatár-besorolásokon változtatni.

Már több mint tízezer fiatalnak térítette vissza a sikeres nyelvvizsga díját az állam - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Katalin emlékeztetett, a kormány korábbi döntése nyomán idén január elsejétől az állam minden 35 év alatti fiatalnak megtéríti egy, legalább komplex középfokú nyelvvizsga díját. Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy minden 35 év alatti fiatal számára elérhető az ingyenes nyelvvizsga, ezért arra bátorítják őket, hogy éljenek a lehetőséggel. Mészáros József, a Magyar Államkincstár elnöke azt közölte, hogy a beadott igénylések száma lassan eléri a húszezret.

A visszatérítés akkor is igényelhető, ha már több nyelvvizsgával rendelkezik valaki. A legfeljebb 34 500 forintos visszatérítést az államkincstárnál kell kérni.

Novák Katalin és Mészáros József a sajtótájékoztatón átadtak egy oklevelet és egy angol nyelvű könyvet az első tízezer fiatal egyikének, aki élt a visszatérítés lehetőségével.

Novák Katalint kérdezték azzal kapcsolatban, hogy a Fiatal Családosok Klubja az RTL Klub egyik, szerintük közerkölcsöt sértő műsora miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordult.

A Bors számolt be arról, hogy a csatorna Szenzációs négyes című műsorában Éjjel-nappal Budapest Lali és Szabó Simon egy szállodai jelenet keretében különféle törölközőkkel és felmosórongyokkal takargatták intim testrészeiket, miközben megjelent két szobalány is, Tóth Gabi és Nagy Alexandra képében. Király Nóra, a Ficsak elnöke szerint felháborító, hogy a kisgyermekek és a családok által az egyik leginkább nézett műsorsávban az RTL Klub egy „szeméremsértés határait súroló” műsort adott. Úgy vélte, a csatorna olyan tartalmat sugárzott, amely káros kihatással van a gyermekek szellemi fejlődésére, és reményét fejezte ki, hogy az RTL a jövőben nem ad ehhez hasonló műsorokat.

Az esetre reagálva az államtitkár közölte, jogosnak érzi a felháborodást, és úgy gondolja, hogy időszerű lenne felülvizsgálni a műsorok életkori besorolására vonatkozó szabályozást.

Szerinte gyakran találkozni olyan műsorokkal, amikor az életkori besorolás nem feltétlenül illeszkedik a tartalomhoz. Novák Katalin hangsúlyozta: nagyon fontos a gyermekek védelme a „káros tartalmaktól”, és ennek fontos eszköze a szülők figyelmének a felhívása arra, hogy az adott tartalom mely korosztály számára ajánlott.

Közölte, kezdeményezéssel él majd az NMHH felé, hogy vizsgálják meg, kell-e a besorolásokon változtatni.

(MTI, Bors)

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden stimmel, csak a banya nem. Hogy is mondjam "férfi" az illető. Neki a fiatal párductestű fiúk jönnek be. Persze, csak képeskönyvekből, mert azok viszont nem pedáloznak a löttyedt nyuggerért.

Hol mondta Novák Katalin, hogy a "fedetlen emberi test undorító"?

Mi nem volt igaz abban amit írtam, Ubul?

Kastanienhof Schwulazpapa.

De szép hely, itt élsz?

Tök ciki, hogy lájkolod magad.
Te egyre szemtelenebb vagy kurvapapa.

Régebb óta ismerem szekulát, ilonath, mint te, vagy foton, úgyhogy nekem nem kell, hogy bemutasd.
Ha ilyen jól értesült vagy, gondolom a többi nick nevét is ismered.

Az RTL - más csatornák előtt - vezetője az ember elembertelenítésének, melynek leírása!
"„Először a bankrendszer ellenőrzésével képesek voltunk uralni a részvénytársasági tőkét. Ennek révén megszereztük a filmipar, a rádióhálózat és az újonnan kialakuló TV-média teljes monopóliumát. A nyomdaipar, az újságok, az időszaki folyóiratok már a mi kezünkben voltak. A legnagyobb zsákmány később került a kezünkbe, amikor átvettük az összes iskolai anyag publikálását. Ezen eszközök állal a céljainknak megfelelően alakítani tudtuk a közvéleményt. Az emberek csupán ostoba disznók, amelyek azokat a dallamokat röfögik és visítják, amiket mi adunk nekik, akár igazak azok, akár hazugságok."

A lélek ellenőrzése és kondicionálása

Amikor megkérdeztük, hogy a zsidók éreznek-e fenyegetést a „csendes többség" részéről, Mr. Rosenthal nevetett erre a gondolatra, és ezt mondta:

„Nincs olyan, hogy csendes többség, mert mi befolyásoljuk a felháborodásaikat. Az egyetlen dolog, ami létezik: a nem gondolkodó többség, és ők nem gondolkodók maradnak mindaddig, amíg a menekülésüket a szigorú szolgálatunkból a szórakoztató iparunk ópiuma jelenti. Az ipar fölötti uralom révén a munka és a rabszolga emberek urai lettünk. Amikor a napi munka nyomása szinte a robbanásig fokozódik, mi kinyitjuk a pillanatnyi élvezet biztonsági szelepét. A tv és a filmipar nyújtja a szükséges időleges kikapcsolódást. A programokat gondosan úgy tervezzük, hogy az érzékekkel kapcsolatos érzelmekre hassanak, sohasem a logikusan gondolkodó lélekre. Emiatt az embereket úgy programozzuk, hogy a parancsaink szerint és ne az értelmüknek megfelelően reagáljanak. Soha sincsenek csendben; a gondolkodásban vissza fognak maradni."

Folytatva a gojok feletti zsidó kontrollal kapcsolatos gondolatot, Mr. Rosenthal ezt mondta:

„Mi a társadalmat kasztráltuk a félelem és a megfélemlítés által. A társadalom férfiassága csupán nőies külső megjelenéssel párosítva létezik. A népesség így - semlegesítve - engedelmessé válik, könnyű felette uralkodni. Mint minden természetileg herélt lénynek, a gondolataik sem foglalkoznak a jövővel és az utódaikkal, hanem csak a jelenlegi munkával és a következő étkezéssel.""

"Egy fedetlen emberi test úgy általában még nem undorító.
(Más kérdés, hogy ritka nívótlan volt a szóban forgó produkció, de olyan karika meg nincsen.)"
Ez a karika a Soros-féle Nyílt Társadalom.
És az oda Sorosék által kikövezett út, a gojok lezüllesztése aljapornótól az Oscar-díjig!

Na végre valamit. Első kézből?

Nem kölke, mert nem kutya. Három gyermeke van Novák Katalinnak.

Na idefigyelj! Jól tudjuk, hogy amikor ilonah-szekula, és fakoca leír valamit, előbb lájkolja magát, aztán küldi el.

Úgy vettem észre, hogy titeket zavar a diszlájk, ennek többször is hangot adtatok.

Sajnos, most nincs olyan téma amiben egyetértenénk.
A stílusodból ítélve pont te vagy az, aki kifordult magából.

"Az Önök faja mindig azért dolgozott, mert örömét lel te abban, amit megtermel. Mi sohasem dolgoznánk azért, hogy bárkivel is jót tegyünk, hanem csakis azért, amit elvehetünk. Mi ezt az árja magatartást felhasználtuk a magunk legnagyobb jólétének elérésen. Önök azért az örömért akarnak dolgozni, amit az alkotás révén nyernek, miközben sohasem törődnek a fizetséggel. Mi az Önök munkájának eredményét nyomorúságos fizetség ellenében átvesszük és a magunk boldogulására fordítjuk. A legutóbbi időkig az iparos ember büszkesége felülmúlta a magas jövedelem megszerzésére irányuló törekvését. De mi a magunk hatalmának, vagyis a pénznek rabszolgájává tudtuk tenni a társadalmat, azzal, hogy arra kényszerítettük az emberekkel, hogy a pénz után fussanak. Az embereket a magunk elvételre és szerzésre alapuló filozófiája felé fordítottuk, de úgy, hogy sohase elég neki. Egy elégedetlen nép a gyalog szerepét játssza a világ meghódításáért folyó sakkjátszmánkban.

Így az emberek mindig keresik, és sohasem érik el a kielégülést. Abban a pillanatban, amikor önmagukon kívül keresik a boldogságot, készséges szolgáinkká válnak. Az Önök népe sohasem ébred annak tudatára, hogy mi nekik csupán értéktelen vacakságokat kínálunk, amik nem hoznak kielégülést. Megszerzik az egyiket, elfogyasztják és nincsenek kielégülve. Akkor mi felkínálunk nekik egy másikat.

Végtelen számú külső szórakoztató eszközzel rendelkezünk, oly mértékben, hogy az élet nem képes újra befelé fordulni, hogy megtalálja végleges kielégülését.

Önök rabjaivá váltak a gyógyszerünknek, amelyen keresztül abszolút uraikká váltunk. "

Nagyon mellé lőttél! Hont András nem írogat a mandira.

Nem úgy néz ki. Ne ámítsd magad.

Keresd és megtalálod.
Miért, mi nem igaz a cion bölcseiből?
Mi az, ami nem azt mutatja, amit az a bizonyos jegyzőkönyv?

" Ebből hízlalják a nerkegyenceket, alapítvány-girlöket és más nersevikeket, a közcelebeket, a párténekeseket, a párt "polit-kult" "akadémiáit", a pártszolgálatos "civil cöföket"."
OKé, megértelek, pedig hizlalhatnák a külföldi demokrata Soros-féle üzletembereket.
Mint a privatizációkor a külföldi szerencselovagokat.
Akik idejöttek, a Kunos Péter-féle bankoktól hitelt vettek fel, ezzel a hitellel "vásároltak" privatizációt.
Majd a hitelt a magyar munkással fizettették vissza, aztán továbbadták, felszámolták, tönkretették a kimentett vagyonnal a gyárat, majd kioldalogtak az országból, tele kasszával.
Itt hagyták az Illatos úti méreg- és rozsdaraktárakat ezerszámra.
Ja, és a magyar gyárak üzleti érdekeltségeit-piacait átjátszották a megint csak Kunos Péter-féle testvéreknek.

Ha te az állatszexre gerjedsz, én azt sajnos-szerencsére nem tudom tiszteletben tartani.
A te tiszteletedre meg én nem tartok igényt.
Friss hegyi levegőt kedvelek, görény leheletet nem.

1993-ban munkahelyi megrendelés alkalmával szóba elegyedtem a megye országgyűlési képviselőjével.
MSZP-s volt, előtte MSZMP-s és a megyei pártbizottság első titkára, a neve: V. Gy.
Meglepődve hallottam tőle - 93-ban! - az unokája Amerikában jár egyetemre.
Akkor mi a lófaszt káslerezel hülye gyerek, 2018-ban!

" Minden úgy zajlik, úgy történik, ahogy a CionBölcseinekJegyzőkönyvében áll "
Ha te mondod.
Bár a jegyzőkönyvből hiányzik az Epilógus.
No, az érdekes lesz.
De akkor te és a hozzád hasonlók nem lesztek hangosak - miért van ez az érzésem?

Akkor, majd nem fogod lájkolni magad, egészen hülye, egészen Isten tagadó?

És mennyiben érint ez téged?
Aki itt reménytelenül szerelmes, az te vagy,

Simán! Neked van szükséged rá, te testi és lelki nyomoronc.

A Balaton! Ahol nyaraltam gyönyörű tiszta zöld volt a víz.
Rangsoroltam is. Balaton , tenger,...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában