Kövér Lászlók és Kovács Ákosok rendszerében élünk

2018. december 20. 18:15

Ámon Kata
Mérce
A kövéri és kovácsi mélységek már régóta beették magukat a társadalomba, és mérgezik az emberek, elsősorban a nők és gyerekek életét.

„A nők önmegvalósítási lehetőségeit és társadalmi értékét ilyen módon a gyerekekre, a házasságra és a házimunkára korlátozni elsősorban a nők méltóságát sérti, és az ő jogaik korlátozásának ágyaz meg, de a férfiakra és a gyerekekre nézve ugyanennyire megalázó. A férfiak passzív, kötelezettségmentes haszonélvezői a háztartásnak és a házasságnak, a gyerekek pedig statisztikai adatok vagy szükséges velejárói a női létezésnek, tárgyai a nők önmegvalósításának.

Elég szomorú, hogy Kövér és Kovács arra használja a hatalmát, hogy ezeket a megalázó nézeteket terjesszék a nőkről, férfiakról, gyerekekről, és végső soron saját családjukról. De az még elkeserítőbb, hogy a kövéri és kovácsi mélységek már régóta beették magukat a társadalomba, és mérgezik az emberek, elsősorban a nők és gyerekek életét, akik nem kiszolgáltatottságra, hanem partneri, tiszteletteljes emberi kapcsolatokra vágynak. Ahogyan mindenki, nemre és korra való tekintet nélkül.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te ne masert, magadert legyel no, anya vagy ami lenni szeretnel. Ha szeretnel...
Gondolod, hogy egy igazi no, ha

Egy igazi no, egy szerelmes no nem azzal foglalkozik, hogy mit mondott errol x vagy y, hanem szeret es elkezd elni, hogy legyen mit meselni..
Egy mozgalmarno na, az maskent gondolkodik. Ideologizal, ahelyett hogy boldog lenne. Mint te.

Ha nem csináltad születésétől kezdve, akkor 12-13 éves kora után már nem fog menni...

Na, te se éltél még házasságban, mert nem így tudnád.
Viszont én meg tudni szeretném, hogy miért öklendezel fel bolsevik teóriákat Lunacsarszkíj és Kollontai asszony ötleteiből?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés