Orbán Viktor manónak öltözött

2010. június 06. 18:15

A kormányfő sokkal többet tud tenni a népért az Országház falai között, mint az edelényi apokalipszist előidéző víztömeg hideg és bűzös ölelésében.

2010. június 06. 18:15

„A képernyőt egyszer csak a fél lábszárig érő, hömpölygő ár kellős közepén álldogáló Orbán Viktor foglalta el, az öltönyére esetlenül felhúzott, kapucnis, citromsárga esőkabátban. Az erősen manószerű kompozíciót a miniszterelnök leírhatatlan arckifejezése tette teljessé, mely leginkább a mit keresek én itt? és egy cifra káromkodás közé saccolható. Az a legfontosabb, hogy emberéletet ne veszélyeztessen a folyó - nyilatkozta, mert valami okosat kellett mondania, aztán jól megdicsérte az árvíz elleni küzdelemben tanúsított példás összefogást.

Protokolláris feladata volt, hogy ott és úgy pózoljon a kameráknak, ez nem vitás. Meg kellett mutatnia az állampolgároknak, hogy ő a bajban is jelen van. Nem értem viszont, hogy a média miért követeli ezt meg egy politikustól. Hiszen a kormányfő sokkal többet tud tenni a népért az Országház falai között, mint az edelényi apokalipszist előidéző víztömeg hideg és bűzös ölelésében. Az bizony hír volt, hogy a döntéshozók kétszeresére emelték a károsultak számára biztosított segélykeretet, mint ahogyan az Európai Uniótól kért kétmillió homokzsák is megért egy misét. A szerencsétlenül szobrozó vezér borsodi látogatása eltörpül ezek mellett. De nem baj, mert jelenléte egyeseknek talán reményt adott, nekem meg egy önfeledt mosolyt.”

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikk
2010. június 11. 11:59
Az értelmes kérdésekre miért nem kapok választ?Az esetleg az itteni szintnek magas? Mellesleg nem teljesen mindegy,hogy hogyan néz ki? Kinek a pap,kinek a papné,SAV-nak szerencséje van,hogy nem kell törődnie az ekkora nyomikkal,akik ész nélkül szitkozódnak.
drienovác
2010. június 11. 08:21
zorbán, amikor vigyorog, úgy néz ki mint alvin és a mókusok és? ha már a külsőnél tartunk, sav-nak nem is kell manónak öltözni, annyira nincs nyaka, hogy van, aki egyből annak nézi, pláne a vörös izével a haja helyén, mindig röhögnöm kell, ahogy a nagy merészen, szerinte, gondolom, kihívóan a lencsébe bámuló képét meglátom...
Vikk
2010. június 11. 02:23
Azt a jó büdös kurva életbe. de most úgy őszintén. SAV-ra mondtok bármit is? olvasgattam a kommenteket, bár ne tettem volna,annyira megy lejjebb a színvonal MINDENHOL,hogy az hihetetlen. Miért nem a cikkel foglalkoztok,és annak esetleges valóságtartalmával / IRÓNIÁJÁVAL? A másik meg, hogyan veszitek a bátorságot hogy minősítsetek egy olyan embert,akiről nem tudtok SEMMIT,nem ismeritek, és csak hogy az utolsó kommentre reagáljak,Rikki: ha ismernéd SAV cikkeit,munkásságát,akkor tudnád,hogy az ő cikkei,jegyzetei pontosan nem mondható sablonosnak, egyedi stílusa miatt. Illetve az Év diákújságírója címet sem véletlenül kapta meg. Nem vitatom,ez nem a legszínesebb írása,de mielőtt mindenkinél okosabbnak hiszitek magatokat, olvassatok utána,hogy ki ő, miket ír,mielőtt kultúrálatlan ősember szintjén minősítenétek őt. Ha kritikát akartok megfogalmazni,akkor azt tegyétek építő módon,hogy tanulni lehessen belőle,ha nem megy,akkor a napi felgyülemlett felesleges feszültséget valamilyen lövöldözős játék keretében vezessétek le,több értelme van.. ennyit akartam,várom hogy én is ki legyek kiáltva mindennek,és el legyek küldve mindenhova :) hello
smoller
2010. június 07. 06:18
Soszor kell még olvasni ennek a debil tepsiképűnek az ovis véleményét? Hihetelen számomra, hogy ebben az országban emberek ilyen "munkából" megélnek! Gondolom "tankaranka" nem Orbán Viktor mellett állt a vítben és nézegette: -Oh Viktor kabátja milyen szarul áll, még szerencse hogy én jól nézek ki!- hanem otthon a 15. zacskó chipsszel kezében a TV előtt tespedt,és firkált...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!