Miért bunyózott II. János Pál?

2014. május 21. 09:37

A nemrég szentté avatott II. János Pál élete négy percben.

2014. május 21. 09:37

A Catholic Link portál fiataloknak szóló, alig több mint négyperces videoanimáción keresztül mutatja be II. János Pál pápa személyét. A Szent II. János Pál: egy szent pápa élete című animációs filmet május 13-án mutatták be. A videót egy ecuadori fiatalember, Canva Ma készítette, aki jelenleg digitális animációt tanul, és már készített egy videót Ferenc pápáról.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. november 27. 16:29
Pár napja kerestem egy vallási könyvekkel foglalkozó boltban B. S. Aldrich: És lámpást adott kezembe az Úr című könyvét. Ismerősöm a tulajdonos, így elmondta, hogy már nem illeszkedik a mostani vatikáni kommunikáció irányvonalába ez a könyv, ezért nem adják ki újra. Hát szép. :(
MOPO3OB
2014. november 27. 16:29
Válasznak írtam az előzőt a hozzászólásodra.
Csomorkany
2014. május 21. 20:02
Ismerősöd hülyeséget mondott. Eleve, a szerző protestáns, tehát a mondanivalója sose illeszkedett a vatikáni trendekbe. Azért adták ki, mert tanulságos történetnek találták, és azért nem adják ki újra, mert nem fogy eléggé. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!