Lázár műtárgyakat, Fazekas könyveket gyűjt

2014. június 06. 14:15

Közzétették a képviselők vagyonnyilatkozatait: Rogánnak és Lázárnak több tízmilliós adóssága van, Fazekas Sándornak pedig 6500 könyvből álló könyvtára. Mesterházy készpénzben tartja nyolc és fél milliós megtakarítását, Gyurcsány pedig növelte az adósságait.

2014. június 06. 14:15

A csütörtök este közzétett képviselői vagyonnyilatkozatokból kiderül, hogy Orbán a felcsúti földjeit ingyenesen átengedte ötven évre a fociakadémiának. Ezen kívül egy háza van Felcsúton és egy ingatlan felének tulajdonosa a XII. kerületben. Kilencmilliós adóssága is van a miniszterelnöknek.

Rogán Antalnak 21 ingatlana van, a budai lakását a vagyonnyilatkozata legutóbbi verziójának megfelelően 185 négyzetméter nagyságúnak jelölte meg. Bérel egy Audit és tartozik majdnem negyvenhétmillióval.

Lázár János szereti a műtárgyakat: több XVIII. századi bútor és festmények is szerepelnek a vagyonbevallásában. Van hatvanmillió forint megtakarítása, de majdnem ugyanennyi adóssága is. Fazekas Sándor hét ingatlanán kívül egy könyvtárral is büszkélkedhet, ami 6500 könyvet számlál.

A baloldalon Mesterházy vagyonában nem állt be jelentős változás, annyi az érdekesség, hogy készpénzben tartja a nyolc és fél milliós megtakarítását. Gyurcsány kapott osztalékelőleget, viszont hárommillióval nőtt a tartozása is. Fodor Gábor 2012-ben örökölt két ingatlant és egy kocsit, van hétmillió megtakarítása, valamint havonta tizenötezer forintot keres az ELTE-n, mint óraadó tanár – foglalja össze a vagyonnyilatkozatokat az Index.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. június 06. 15:41
A nagy szart, gyűjt ez műtárgyakat! Tele van a lakása fácán-tojjúval.
Berecskereki
2014. június 06. 14:53
"Gyurcsány pedig növelte az adósságait" A tartozásból hiányzik a károkozás összege.
freehckr
2014. június 06. 14:35
„Kilencmilliós adóssága is van a miniszterelnöknek.” A 3 ezer milliárdos manyup vagyonon felül, vagy azt már visszatették mint Lázár elvtárs a k*rvázásra költött két gurigát?! :)
freehckr
2014. június 06. 14:33
Semmi értelme ennek így ebben a formában, egyrészt úgysem tükrözi a valóságot, másrészt senki nem ellenőrzi a nyilatkozatokban foglaltakat, valamint semmiféle következménye nincs az esetleg nyilvánosságra került „elírásoknak”... lásd a fideszes elvtársak tavaszi cirkuszát, csak Rogán elvtárs napi szinten több tízmilliós nagyságrendben írta át a vagyonnyilatkozatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!