„Sziasztok! Iain Lindsay vagyok”

2020. június 16. 10:30

A brit nagykövet most az iskolaév végén gratulált minden magyar diáknak.

2020. június 16. 10:30

A valószínűleg legnépszerűbb magyarországi nagykövet, a brit Iain Lindsay most az iskolaév végén gratulált minden magyar diáknak amiatt, hogy remekül helytálltak az elmúlt hónapokban a digitális oktatás során, és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos idegen nyelveket tanulni. A skót diplomata is elképesztő energiákat fordított arra, hogy minél jobban megtanuljon magyarul és minél jobb legyen a kiejtése. Épp ezért minden magyar nyelvű megszólalása hatalmasat megy a neten. Megint érdemes meghallgatni.

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelikánkutyája
2020. június 19. 17:19
Isten áldja Nagykövet Úr! Várjuk vissza mindenkor.
Akitlosz
2020. június 16. 18:20
"és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos idegen nyelveket tanulni." A saját nyelvet nem? A skótok nem arról híresek, hogy tudnának skótul. Magyarországon is csak igen alacsony szinten oktatják a magyar nyelvet. Ami kihat az idegen nyelvtudásra is. Az irodalmat erőltetik a nyelvtan rovására. Is.
nempolitizálok
2020. június 16. 16:12
Az ilyen angolok miatt sajnálom, hogy elönti Angliát a Közel-kelet és Afrika szennye. De végül is ők maguk intézték.
libsimentes_övezet
2020. június 16. 15:45
Ezzel a krapekkal meginnék pár pint sört.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!