Erjedt gyümölcstől rúgott be egy mókus

2020. november 26. 15:29

A rágcsáló alig bírt egyenesen állni etetőtálkája mellett.

2020. november 26. 15:29
null

Egy Minnesota állambeli lakos, Katy Morlok rendszeresen eteti a háza közelében élő mókust, a napokban azonban úgy döntött, hogy a hűtőjében talált öreg körtéket fogja odaadni a rágcsálónak. 

A mókus a körtékkel először elszaladt, majd alig egy órával később visszatért, de már igen furcsán viselkedett a nő elmondása szerint. A videó tanulsága szerint az állat dülöngélt, alig bírt megkapaszkodni az etetőtálkájában. „Akkor jutott eszembe, hogy valószínűleg olyan öregek azok a körték, hogy megerjedtek” – mondta a nő. Morlok egész éjjel aggódott a mókus miatt, de szerencsére nem lett semmi baja másnapra sem.

Címlapfotó: YouTube

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. november 28. 18:45
"A NEMI SZERV NATURALISZTIKUS ÁBRÁZOLÁSA,.. UTÁN DOLGOZHATOTT" A sok szar karakterrel nem vesződtem. Embereket megkértek, hogy rajzoljanak képzeletbeli szörnyeket, és nem volt a szörnyeknek olyan darabja, ami ne hasonlított volna létező állat részére, még akkor is, ha életükben nem láttak olyan állatot. Pinát bárki képes rajzolni, és akárhogy sikerül, hasonlítani fog. Valamiért.
Aerion
2020. november 27. 11:11
feribá is ilyen volt a '18-as választás éjjelén. Csak ő nem gyümölcstől rúgott be.
Ulaszlo
2020. november 27. 09:08
Emberek felismeritek ? Ez is JUNCKER szindrómában szenved. Lehet, hogy isiászos.
bunko_jobbos
2020. november 27. 08:04
Legalább tudjuk, hogy az ember hogyan fedezte fel az alkoholt. :-) Aztán meg persze már szándékosan erjesztette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!