Szerény javaslat a normális életet élő homoszexuálisok felé

2020. december 31. 11:12

Az örökbefogadás nem jog. Senkinek sincsen joga rábökni egy gyermekre és követelni, hogy hazavihesse, mert neki gyerekigénye van.

2020. december 31. 11:12
Molnár Attila Károly
Molnár Attila Károly

„Megfontolandóbb mai sérelem az örökbefogadás kérdése. Az örökbefogadás nem jog. Senkinek sincsen joga rábökni egy gyermekre és követelni, hogy hazavihesse, mert neki gyerekigénye van. Ezért a jogok követelése helyett sokkal jobban tennék, ha az LMBTQ emberek nem erre hivatkoznának, hanem arra, hogy normális életet tudnak nyújtani a gyerekeknek. Az örökbefogadott gyerekekből normális felnőtteket nevelnek, ami nem mondható el az állami gondozásról.

Mert az igazság az, hogy az állami gondozottak nagy részének sosem lesz normális élete, a társadalom szélén kötnek ki a drog, prostitúció, hajléktalanság világában.

A Pride-nak és az LMBTQ aktivistáknak köszönhetően ezekről az emberekről az a kép alakult ki, hogy nemhogy abnormálisak, de élvezettel és büszkén élnek nem normális életet. És a Pride-on mutatott viselkedés alapján józan ember nem hogy egy gyermeket, de egy kecskét sem bízna rájuk. Azért egy gyermeket sem szabad örökbe adni, hogy bárki bármit csinálhasson vele, mert az neki joga állítólag. 

Az a szerény javaslatom, hogy a normális életet élő homszexuálisok álljanak ki a nyilvánosságban őket megjelenítőkkel szemben a normalitás mellett, és a normális élet lehetőségével érveljenek amellett, hogy örökbe fogadhassanak gyermekeket. Mert egy normális családban a gyerek nagyobb valószínűséggel lesz normális, mint állami gondozottként. Ezt már csak azért megtehetnék, mert a Pride résztvevőinek zöme nem homoszexuális, csak a baloldali elit status quo-ját most éppen kultúrmarxizmussal védeni kívánó balos.

Ugyanakkor belátom a dolog nehézségét. Ha egy homoszexuális elismerné, hogy van normalitás és az valami jó, nem pedig valami bűnös elnyomó izé, akkor magára vonná nem csak a mai LMBTQ-hangadók, hanem az egész haladó kultúrmarxista tábor haragját. Ugyanis számukra a normalitás az egyik legutálatosabb kifejezés, ahogyan a normális életmód maga az ősbűn a felelősségeivel, az elvárásaival.”

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. január 01. 14:22
"Az örökbefogadott gyerekekből normális felnőtteket nevelnek" Csak bátorkodom megkérdezni, hogy egy homoszexuális pár, hogyan tudna egy kisgyerekből "normális" felnőttet nevelni... Ez önellentmondás maga, hisz az életvitelük maga "nemnormális". Fából vaskarika... Egy kisgyermek nem játékszer...
Akitlosz
2021. január 01. 13:47
A szerző javaslata anakronizmus. Aki normális életet él ő ezt nem a nyilvánosságban teszi. Éppen ettől is normális. Az életüket ráadásul a magánéletüket (is) a nyilvánosságban élők élete nem normális. Úgyhogy aki azt az utat választja, ha addig normális életet is élt utána már nem fog normális életet élni, legalább egy darabig.
koronaszepe
2021. január 01. 13:31
Az örökbefogadás nem jog, de az örökbefogadók köréből kizárni valakit szexuális orientáció alapján jogtalanság.
zsoltkom2
2021. január 01. 10:21
"Az örökbefogadás nem jog." De, ha már jogi körülményeket állítottak fel, az legyen érvényes minden emberre. Feltételek szerint lehet örökbe fogadni... ez adja meg a jogi alapot. Tehát az örökbefogadás az jog. "Az örökbefogadás és a jogi szabályozás" https://bit.ly/3pEKoSH "Mert az igazság az, hogy az állami gondozottak nagy részének sosem lesz normális élete, a társadalom szélén kötnek ki a drog, prostitúció, hajléktalanság világában." Ennyit az abortuszellenességről... és az emberségről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!