De mit üzent pólójával az angol focista?

2021. szeptember 03. 07:40

A magyar válogatott elleni első angol gól szerzője pólójával állított emléket a fiatalon elhunyt barátjának.

2021. szeptember 03. 07:40
null

A Manchester City játékosa, Raheem Sterling ünneplésként levette a mezét, az aláöltözetén pedig egy üzenet volt: „Love you forever, Steffie Gregg”.

Steffie Gregg, Gary Gregg autóversenyző lánya kedden hunyt el Miamiban: a 26 éves, Jamaikában közösségi médiás személyiségként igencsak népszerűnek számító Steffie a koronavírus szövődményeiben veszítette életét – olvasható az nb1.hu portálján.

Nyitókép: YouTube

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tgely
2021. szeptember 04. 07:38
Az előre megfontolt (aláhúzva) szándékból elkövetett szabálytalanság felmentése, majd a bűnelkövető együttérzős képbe helyezése és a hirtelen felindulásból elkövetett pohárdobálás (aláhúzva) rasszista megnyilvánulású bemutatása csak egy covid halott számára lehet nem SPORTSZERŰTLEN cselekedet. Neki már mindegy. Az "előre megfontolt" és a "hirtelen felindulásból" elkövetett cselekedetek pedig az ítélethozatal folyamatában minősítést érdemelnek, de éppen teljesen fordítva. Minden egyéb csak gusztustalan szellemi sziporka és nem a SPORT-ba való.
Marcus Gravius
2021. szeptember 04. 05:57
"Nincs lelkiismeret furdalasom mert feher vagyok. Nincs lelkiismeret furdalasom mert hetero vagyok. Nincs lelkiismeret furdalasom mert genetikai zsakutcanak tartom a homokosokat. Nincs lelkiismeret furdalasom mert katolikus vagyok. Akkor dinoszaurusz vagyok???? Boldogan maradok dino!!!!!" Ez a remek komment sajnos nem tőlem származik(nso) , de olyan jó, hogy mindenhova bemásolom!
tgely
2021. szeptember 03. 21:29
A szabálytalan gólünneplés nem véletlenül szabálytalan. Mindenekfelett pedig sportszerűtlen viselkedés, ha valaki SZÁNDÉKOSAN szabálytalankodik, amin minden jóérzésű ember joggal felháborodik. A pohárral megdobálás meg a sportszerűtlenségnek járt csak hogy tisztázzuk. Ha az lett volna a pólóra írva, hogy "ne haragudjatok, hogy levettem" akkor is sportszerűtlen és sárga lap jár érte. Pont. Az ilyen győzelem sport értékéből nagyon sokat levon az angol játékos felfogása. Az ellenfelet, akkor is tisztelni kell, ha jobb vagyok nála. A nézők meg sajnos ezt benézték, de most ez volt a cél. Így jártunk. Dobálni is tilos. A sárga lap nem lesz arányban a provokációra felülő közönség büntetésével. Én az ilyen játékost is eltiltanám, ha provokálja az ellenfél szurkolóit!
Sztem
2021. szeptember 03. 14:55
Provokáció? Elég gyanús. Berohan a B-közép elé, az angol nyelvű (Love) feliratú pólóját mutatva rázza seggét a szurkolóknak... Nyilván tudja, hogy 99%-nak fogalma sincs mit akar mondani, de a kontextusból és előzményekből elég egyértelműen az LMBTQ propagandába tartozónak hiszi mindenki (én is azt hittem, abból amennyi a Tv-n látszódott...felment az én agyvizem is). Aztán lehet rassszistázni...a többségi ellenzéki liberális médiában. Sajnos nagyon ügyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!