558-szor hívta és 500 kéretlen SMS-t küldött az exének: bíróságon felelhet érte

2023. június 09. 11:14

A nyomozók a nőt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

2023. június 09. 11:14
null

Egy nő több mint ezer alkalommal kereste kéretlenül volt élettársát – írja a police.hu. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a nő, miután szakítottak az élettársával, egy év alatt 558 alkalommal kezdeményezett hívást, továbbá több mint 500 sms-t küldött a volt párjának.

A férfi miután előterjesztette magánindítványát, eljárás indult a rendőrségen.

A nyomozók a nőt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A rendőrök a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Nyitóképünk illusztráció: NMHH

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2023. június 09. 12:52
Az emberek nem tudják a különbséget a megszállottság és a szerelem között. Már az egyszerűbb lelkekre gondolok... :)
Obsitos Technikus
2023. június 09. 11:51
Fizetett érte? Hát akkor.. Engem általában egyszer szokott zaklatni bármilyen reklámozó izé. Ha nem vagyok elég gyors, akkor kétszer.
ittésmost
2023. június 09. 11:41
Szegény nő... nem bírta elengedni az ürge-bürgét. Ha az visszament volna hozzá, rájött volna a nő, hogy ez a kapcsolat már sehogy sem lehet az igazi.
EX_Terminator
2023. június 09. 11:35
Én pedig innen kezdve mindenről screenshotot csinálok. az üzengetéseket és signallingot is beleértve. így merészeljetek próbálkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!