Vízbe fulladt az Út a vadonba rajongója

2010. augusztus 18. 15:26

A valós történeten alapuló sikerfilmből ismert, elhagyatott alaszkai buszhoz zarándokolt egy fiatal svájci nő, amikor egy megáradt folyó elsodorta őt.

2010. augusztus 18. 15:26

Vízbe fulladt az a svájci nő, aki az Út a vadonba (Into The Wild) főhőse, Christopher McCandless nyomán szeretett volna eljutni ahhoz az alaszkai buszroncshoz, amelyben a fiatalember utolsó napjait töltötte 1992-ben. A 29 éves Claire Jane Ackermann megpróbált átkelni az áradó Teklanika folyón egy 27 éves francia férfival, a folyó azonban elsodorta a nőt. A férfi túlélte a kalandot.

Az egész Észak-Amerikát bejáró McCandless is azért halt meg, mert nem tudott átkelni a megáradt Teklanikán. A valós történet alapján készült könyv és film (Sean Penn rendezésében) kultuszt alakított ki a tragikus sorsú McCandless körül. A svájci nő is ennek nyomán indult el az alaszkai vadonba.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2010. augusztus 19. 16:49
Ki az aki nem veszi komolyan Alaszkat, Kamcsatkat meg hasonlo vad helyeket? Mifele konnyelmuseg ilyen helyekre felkeszuletlenul menni? Meg emlekszem a helikopter szerencsetlensegre tobb mint tiz aldozattal akik Kamcsatkaban sielni akartak es egy lavina alatt vegeztek. Szornyu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!