Amerika tehet a rákról Chávez szerint

2011. december 29. 13:57

A venezuelai államfő összefüggést lát a baloldali latin-amerikai vezetők rákos megbetegedései között: Hugo Chávez úgy véli, hogy az Egyesült Államok kifejlesztett egy technológiát, amellyel rákot idézhet elő.

2011. december 29. 13:57

Cristina Fernández de Kirchner argentin elnöknél pajzsmirigy-daganatot találtak az orvosok, Hugo Chávez venezuelai államfő pedig összefüggést lát a baloldali latin-amerikai vezetők rákos megbetegedései között – írja a hvg. Az elnök úgy véli, hogy az Egyesült Államok kifejlesztett egy technológiát, amellyel rákot idézhet elő, ám ezt csak 50 év múlva tudják majd bizonyítani.

 
Mint emlékeztetett: őt nyáron műtötték rákos daganat miatt, de 2010-ben Fernando Lugo paraguayi államfőt is rákkal kezelték, Luiz Inacio Lula da Silva egykori brazíliai vezetőt pedig gégerákkal diagnosztizálták, ráadásul a jelenlegi elnöknél Dilma Rousseffnél is 2009-ben nyirokrákot fedeztek fel.
 
A venezuelai államfő szerint ezek az összefüggések „nagyon-nagyon furcsák”, de azt azért hozzátette: nem kíván vádaskodni, csupán hangosan gondolkodik.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2011. december 29. 17:27
Az USA nem cicózik, ha az ellenségeiről van szó, és én is gyanakodnék, ha azonos típusú (a rák gyűjtőfogalom) megbetegedésekről lenne szó. Így elkönyvelem a célszerű paranoia számlájára.
Honfi-fi
2011. december 29. 15:49
Chávez csávónak se ma ment el a józan esze. Ekkora baromságot régen hallottam.
jag3
2011. december 29. 15:45
Az oroszok úgy tűnik megcsinálták ugyanezt. Visszaemlékezve a hidegháborús logikára, és arra, hogy a "cold warrior"-ok nemcsak, hogy pozicióban vannak, de a közelmúltig ők határozták (talán még most is ők határozzák) meg az USA külpolitikáját, ez nem lenne meglepő. Másrészt ott van a szivarozás (a dohány köztudomásulag plutónium-szivacs), a véres steak (virusfertőzések átvitele) és az alkohol (sejtméreg)...
magnamater
2011. december 29. 14:48
Amerika már annyi rosszat tett, /Magyarországot is ő segített feldarabolni/ egy kis rákkeltés már fel se tűnik - mi az az atombombához képest? Hatalmasok a bűneiket nem szégyenlik, felét megmagyarázzák, másik felét letagadják.A környezet ma mindenhol káros:ebben az egyben valószínűleg ártatlanok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!