Lavrov: Oroszország negatívan viszonyul Trump lépéséhez

2018. május 14. 18:34

Oroszország negatívan viszonyul ahhoz, hogy az Egyesült Államok Jeruzsálembe költöztette át nagykövetségét – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

2018. május 14. 18:34

Oroszország negatívan viszonyul ahhoz, hogy az Egyesült Államok Jeruzsálembe költöztette át nagykövetségét, amivel nemzetközi megállapodások revízióját hajtotta végre – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, miután hétfőn Moszkvában fogadta egyiptomi hivatali partnerét, Számeh Sukrit.

Az orosz diplomácia vezetője hangsúlyozta, hogy a palesztin-izraeli rendezés kérdéseit kizárólag a konfliktusban érintett felek vezetői közötti közvetlen párbeszéd útján lehet megoldani.

Hozzátette: Moszkva ezt az álláspontját az izraeli vezetéssel való minden kapcsolatfelvétel során kifejezésre juttatta, és többször is felajánlotta, hogy orosz területen kezdődjenek direkt tárgyalások a felek között.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sundabunda
2018. május 14. 20:44
Lavrov elvtars, lehet elvinni az összes, büdös palesztint Oroszorszagba, ha annyira a szivere veszi a sorsukat ezeknek a megelhetesi terroristaknak.
Rugo
2018. május 14. 18:57
No és ki a faszt érdekel?:) - nemzetes Fővajdánk ott lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!