J. K. Rowling nem kér a transgender-továbbképzésből

2019. december 23. 09:34

Nyomás alá helyezték a transzfóbnak felcímkézett Harry Potter-írónőt.

2019. december 23. 09:34

A minap született egy munkaügyi bírósági ítélet Nagy-Britanniában egy Maya Forstater nevű nő ügyében, aki a Centre for Global Development nevű intézetben dolgozott, és aki elveszítette a munkáját, miután belső vitákban többször is leszögezte, hogy szerinte a magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak, és soha nem tudnak biológiailag nővé válni. A bíróság azt állapította meg, hogy Forstater nézetei tűrhetetlenek és nem védi őket a szabad szólás joga.

J. K. Rowling ebben az ügyben állt ki Forstater mellett, amire az egész világ körül nagy felháborodással reagált számos LMBTQ+ aktivista és szervezet.

Az egyik legbefolyásosabb ilyen szervezet, a GLAAD is elítélte Rowlingot, felszólítva őt, hogy találkozzon transgender aktivistákkal és szélesítse a tájékozottságát a témában.

Rowling nem reagált személyesen a GLAAD felszólítására. PR-csapata annyit közölt, hogy elutasítják a GLAAD ajánlatát a transgender-ügyi továbbképzésre.

(Daily Wire)

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. december 27. 09:32
P.s.: Hogy J.K. Rowling "migráns-simogató" is? Az lehet. DE A LÓNAK 4 LÁBA VAN OSZT' NÉHA MÉGIS MEGBOTLIK....MINT TUDHASSÁK ASSZTAT A 'ZELVTÁRSAK....
syphax
2019. december 27. 09:28
J.K Rowling NŐ. IGAZI, vérbő szép nő--amilyen nők kellenek.SOK IGAZI NŐ KELL--nem holmi átoperált művi kreálmányok. amiktől talán a gumiipar alkotásai is jobbak...
szalard
2019. december 26. 12:22
Pedig Rowling nagy migránssimogató hírében áll! Úgy tűnik, hogy mindenben azonban nem osztja az elvtársai elveit. Ezért most megkövezik...
Vakfolt
2019. december 25. 20:34
Róling mit szólt amúgy Monstro négerré evolválódásához? Az még belefért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!