Menekült betlehemmel rukkolt elő egy amerikai egyház

2019. december 10. 09:00

Külön ketrecbe zárva jelenítették meg Józsefet, Máriát és Jézust.

2019. december 10. 09:00

A Claremonti Egyesült Metodista Egyház hangot adott véleményének menekültkérdésben – írja a Mashable.

Az amerikai egyház külön ketrecben, a határon szétszakított családként jelenítette meg a Szent Család tagjait a betlehemi jászol körül. A felekezet vezetője Facebookon leírást is adott a kompozícióhoz. „Nem sokkal Jézus születése után József és Mária a gyermekükkel együtt kénytelen volt Nárátetből Egyiptomba menekülni a zsarnok Heródes király elől. Féltek az üldöztetéstől és a haláltól. Mi történne ma, ha ez a család menedéket keresne a hazánkban?” – tette fel a kicsit sem hatásvadász kérdést.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. december 13. 05:27
Tévedés, a képen Bokros Lalyost, Pusztai Erzsi nénit láthatjuk és középen az a nagyon kicsi,Bokros Lalyos nyugdíj reformjának eredménye. Pásztorok pásztorok örvendezve, Sietnek Bokroshoz CEU-s Bécsbe Öröm hírt mondanak a bankárnak. Karácsonyék is nyugdíjat reformálnak.
Peter8811
2019. december 13. 05:16
"Menekült betlehemmel rukkolt elő egy amerikai egyház" Ettől nagyobb show a Bokros négyszeres menekült nyugdíj. Mondjuk ha Orbánék tavaly karácsonykor ilyenbe tették volna a szánkókat a momentumos szánkó terroristák Tapper bácsi Parti kellék lánya, Mr Bot Mixter, Mr Nutria Képű ÁVH Uniformis Gábor nem fértek volna hozzá. :DDDDDDDDDDDDDDD
MaBaker
2019. december 10. 16:00
Csak manapság annyira "rossz" a helyzet a közelkeleten, hogy "Szent József" 3 darab "Szűzmáriája" és a 14 "kisjézus" kényelmesen otthon marad, hogy családegyesítési pocedúra keretein belül majd valamikor mehessenek ők is a svéd tutiba. Mellesleg én inkább a napjainkban tomboló keresztényüldözést valamint az állami beavatkozás és a buzilobbi által egyre jobban szétszakított hagyományos családokat látom az alkotásban.
kisgul
2019. december 10. 10:39
Vajon mi a véleménye erről az agyonvert német tűzoltó családja, vagy a nyakonszúrt rendőr családja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!