Sértő lehet a Muppet Show a Disney szerint

2021. február 22. 07:46

A bábsorozat egyes epizódjai elé offenzív tartalomra figyelmeztető jelzést raktak.

2021. február 22. 07:46
null

A Disney+ előfizetőinek mostantól a Muppet show lejátszása előtt egy figyelmeztető üzenettel találkozhatnak. A Variety értesülései szerint 18 rész előtt lesz ilyen figyelmeztetés.

Az üzenet szövege a következő:

„Ez a műsor negatívan ábrázol és/vagy rosszul kezel bizonyos népcsoportokat vagy kultúrákat. Ezek a sztereotípiák helytelenek voltak akkor is és most is. A tartalom eltávolítása helyett azonban inkább elismerjük a káros hatását annak érdekében, hogy tanuljunk belőle és a párbeszéd által a jövőben sokkal befogadóbb tartalmat csináljunk együtt. ”

A figyelmeztető üzenet indoka minden epizódnál más. Az egyiknél például azért van kirakva, mert az egyik jelenetben Johnny Cash egy konföderációs zászló előtt énekel.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
__Y__
2021. február 22. 19:03
Dehogy sértő, biztos nem tiltanám be. Ettől függetlenül az tény, hogy maga a műsor elképesztően szar.
Xabi
2021. február 22. 16:32
És ha nem marad már semmi, amit be lehet tiltani, ki lehet cenzúrázni, el lehet törölni, akkor mi lesz? Van valami terv azokra az időkre is, vagy majd állnak hülyén?
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2021. február 22. 16:06
Milyen az az offenzív tartalom? Szuronyrohamot indít?? Leblitzkriegeli franciaországot? Talán a sértő tartalomra gondolt a költő
istvanpeter
2021. február 22. 14:19
Végül is, magát a Földet is el lehet laposítani, csak fel kell szeletelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!