Szijjártó: Új világgazdasági korszak elején állunk

2021. szeptember 15. 16:39

A külügyminiszter szerint minden idők legjobb kapcsolata és legjobb együttműködése van jelenleg Szlovénia és Magyarország között.

2021. szeptember 15. 16:39
null

Egyrészről új világgazdasági korszak elején állunk, másrészről Európának súlyos biztonsági kihívásokkal kell szembenéznie – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szlovéniai Celjében, a két kormány együttes ülése után.

Európa több irányból migrációs támadás alatt áll, és tökéletesen képtelennek mutatkozik arra, hogy az Európai Uniót a Nyugat-Balkán felé bővítse – emelte ki a tárcavezető. Hozzátette: az a tény, hogy most együttes ülést tudott tartani a két kormány, világosan mutatja, hogy minden idők legjobb kapcsolata és legjobb együttműködése van jelenleg Szlovénia és Magyarország között.

Szijjártó Péter „a magyar sportinnovációt” is megmutatta szlovén kollégájának.

(MTI)

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. szeptember 15. 19:40
A fidesz kb félévente új gazdasági és/vagy politikai korszakokkal eteti a közvéleményt. Ezekből egy sem valósult meg, csak itthon, kis epizód szinten a párt és vezérkar érdekei szerintiek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!