Oroszország sürgős ülés összehívását kérte az ENSZ-től a zaporizzsjai atomerőmű körüli történések miatt

2022. augusztus 22. 19:11

António Guterres ENSZ-főtitkárt is felkérték arra, hogy hogy kommentálja az eseményeket.

2022. augusztus 22. 19:11
null

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős összehívását kérte augusztus 23-ára, keddre Oroszország a zaporizzsjai atomerőmű körül zajló események miatt – számolt be Dimitrij Poljanszkij, Oroszország állandó ENSZ-képviselőjének helyettese hétfőn Telegram-csatornáján – idézte az Index a TASzSz orosz állami hírügynökség értesüléseit.

„Az erőmű elleni ukrán provokációk miatt kértük az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős ülésének összehívását

Valamint felkértük António Guterres ENSZ-főtitkárt, hogy kommentálja az eseményeket augusztus 23-án, moszkvai idő szerint 22 órakor”

– írta posztjában Poljanszkij. 

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csury
2022. augusztus 23. 11:07
A fenti cikk végén található e Sinsay (bármit is jelentsen) reklám! A reklám valamilyen gyerek terméket reklámozhat. Mind ezt erősen érzékenyítő LMBTQ stílusban!!! A képen látható egy (valószinűleg) kisfiú - vegyes nemi jegyekkel - csokornyakkendő, lányos haj. Egy afrikai,fekete, néger kislány, egy vöröshajú kislány és egy sapkás, nyakkendös, nadrágos kislány - aki láthatóan fiúnak képzeli magát. Szerintem legalább a MANDÍNER- nek nem kellene ilyen reklámokat közvetíteti az olvasói felé!!!!
elfújta az ellenszél
2022. augusztus 22. 21:13
Az ENSZ főtitkár még jelentéktelenebb f@sz, mint a többiek akik tehetnének valamit. Debil makogáson kívül mást eddig nem hallottam tőle se ebben, se más ügyben. Egy óriásira felduzzasztott sóhivatal főhivatalnoka
Hunmagyar
2022. augusztus 22. 20:22
Az ensz és a nato maga az usa. Fátyolos, tudatlan szemünk előtt röhögve tartják fogva minden szövetségesüket. Rohadó hús szagú az egész banda.
Szerencse
2022. augusztus 22. 20:05
Most a Nemzetközi Atomügynökség valahogy nem csipkedi magát, hogy odalátogasson, sőt meglepően csendben vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!