Daniel Freund: A magyar kormány hagyja, hogy Oroszország megnyerje a háborút

2022. szeptember 04. 15:36

A német EP-képviselő újabb Twitter-bejegyzésben támadta Magyarországot.

2022. szeptember 04. 15:36
null

Néhány nappal ezelőtt, a Politico egyik cikkét a magyar igazságügyi miniszter sem hagyta szó nélkül, ugyanis az írásban a szerző Magyarország háborúval kapcsolatos politikájával is behatóan foglalkozott. Varga Judit reakciójára refrektált a Politico szerzője, akinek a cikkét megosztotta a hazánkat kis túlzással napi 24 órában támadó német EP-képviselő, Daniel Freund. 

Varga Judit az alábbiakat írta a bejegyzésében: „A Politico megtisztelő figyelmébe: Magyarország békepárti országként nem szállít fegyvereket Ukrajnába, ugyanis

A liberális német EP-képviselő ebből arra a következtetésre jutott, hogy „ebben a logikában a magyar kormány számára az egyetlen módja annak, hogy békét teremtsen Ukrajnában, ha hagyja, hogy Oroszország megnyerje a háborút”.

 

Kapcsolódó 

Daniel Freund a Horthy-szoborról: Undorító

A német EP-képviselő szívügye a magyar belpolitika. Bővebben...

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. szeptember 05. 16:43
Fegyőrék külföldi megfelelője. A gyomrom felkavarodik, mikor eszembe jut, ezek a tejfelesszaju pacifista kommunista buzeránsok a Hazám sorsa felett is dönteni akar! Minél hamarabb ki kell lépni az euból, ön, és közveszélyes társulás, lehetőleg hagyni kell őket külön egyedül megfagyni (ismerve az oroszok legutóbbi gázszállítással kapcsolatos bejelentését, ennek egyre több esélye látszik )
piscsik
2022. szeptember 04. 23:56
Hogy lehet, ebből a tehetséges népből ilyen barmok politizálnak?
borvssoias
2022. szeptember 04. 23:42
Hajrá ruszkik! Ha már magyar nem lehet Kárpátalja, inkább legyen orosz. Legalább lesz közvetlen energiaszállítás is.
Kivűlálló
2022. szeptember 04. 23:31
Daniel Freund egy mocskos, német buzi! Menjen és szopogassa faszt, ahhoz ért! ne üsse az orrát a felnőttek dolgába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!