Vicces várandós fotókat küld a leskelődőknek a hollywoodi sztár

2022. szeptember 20. 07:19

Blake Lively negyedik gyermekét várja, és elege van a paparazzikból.

2022. szeptember 20. 07:19
null

Hollywood egyik sztárpárja Ryan Reynolds és Blake Lively. Celebritásokhoz képest eléggé egyszerű a magánéletük: tizenegy éve vannak már együtt, házasságkötésük óta három lányuk született, és úton van a negyedik gyermek is.

Reynolds és Lively a filmes szerepeiken túl közismertek vicces fotós, egymásnak vagy másoknak szóló üzengetéseikről is – az önironikus sztárpár, úgy tűnik, két lábbal a földön tud járni.

A 35 éves Lively most negyedik gyermekével várandós – ezúttal pedig a házuk körül sündörgő vagy őket követő paparazziknak üzent. Ő maga töltött fel várandós fotókat magáról, arra kérve a leskelődő fotósokat, hogy cserébe hagyják őt és gyermekeit békén.

(Forrás: Bored Panda)

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 20. 15:22
Bizonyára óriási sztár, de attól még fogalmam sincsen, hogy ki ő. S a cikkből sem derül ki, hogy honnan kellene ismerni.
Scio
2022. szeptember 20. 10:44
11 éve alatt 4 gyermek, a hölgy 35 éves...és nagyon kedvesen, szeretettel néznek egymásra! Sok boldogságot, jó egészséget, és kitartást nekik, hogy ez továbbra is így maradjon, boldog öregkort élhessenek meg gyermekeik, és leendő unokáik körében!!!
apika2
2022. szeptember 20. 08:44
Nem ismerem őket, de a címlapos fotó jó poén. :)
Apáczai
2022. szeptember 20. 08:03
A Jóisten éltesse ezt a családot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!