Külön magyar szerkesztőt keres az orosz állami médiaügynökség

2022. október 21. 19:42

Az új magyar munkatárs feladatai közé tartozna (egyebek közt) „a globális kontextus szempontjából releváns magyar témák” feldolgozása.

2022. október 21. 19:42
null

Teljes munkaidős, magyar nyelvtudású szerkesztőt keres az orosz állami Rosszija Szevodnya médiaügynökség. A szerkesztő feladatai közé tartozna a globális kontextus szempontjából releváns magyar témák feldolgozása, figyelnie kell a magyar médiában a releváns híreket és megszólalásokat, szakértőkkel kell együttműködnie, valamint anyagokat kell oroszra fordítania.

Az állásajánlatot megosztó Rácz András Oroszország-szakértő szerint ez azt jelzi, hogy várhatóan

„Az még majd kiderül, hogy vajon Magyarországot akarják-e majd támadni, vagy a Nyugat-ellenes magyar kormányzati narratívákat felerősítve az EU-t, a NATO-t és az Egyesült Államokat. (és kifejezetten érdekes lesz látni, hogy kit találnak majd a munkára)” – fogalmazott Rácz.

A szakértő elmondta, hogy az ügynökséget egy 2013-as elnöki rendelet hozta létre, feladata az Oroszországi Föderáció politikájának külföldi bemutatása. Ehhez a csoporthoz tartozik a Sputnik, a RIA és még néhány csatorna, szóval az orosz állami propaganda legjava.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. október 22. 11:37
Az ukránok nagyon értenek hozzá, hogy megutáltassák magukat, ehhez az oroszok már nem nagyon tudnak hozzátenni.
kukubenko
2022. október 22. 10:44
Na, megint itt van ez a nagytudású akit a mandiner kivágott, mint a macskát szarni. De ez, ez megint újra regel, mert ő nekünk fideszbirkáknak az orákulum. Megmondja a tutit. Mindenhez is ért, ez a böszme valagából kimászott végbélféreg. Blokkoljátok a picsába, azt elunja magát. Itt van a lehetőség. https://greasyfork.org/hu/scripts/443749-hide-mandiner-user
shatterhand
2022. október 22. 09:47
kleptorbánt ki kéne húzni putyin seggéből és meg is van a legalkalmasabb jelölt
LancelotDuLac
2022. október 22. 09:14
Külön magyar szerkesztőt keres az orosz állami médiaügynökség - na, aki bevállalja az önként és dalolva megy a halálba - míg véletlenül ki nem esik a Kreml tornyából xDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!