EUobserver: Az Európai Bizottság felszólal az LMBTQ jogok mellett

2022. november 03. 08:31

A lap szerint a Bizottság csak korlátozottan képes megvédeni a demokratikus normákat és előmozdítani az uniós értékeket.

2022. november 03. 08:31
null

Miközben a szélsőjobboldali pártok egyre nagyobb politikai teret nyernek Európában, az Európai Bizottság azon lépése, hogy visszatartsa az uniós forrásokat Magyarországtól és Lengyelországtól, arra emlékeztet, hogy a demokratikus szabadságjogok veszélyben vannak az uniós politika folyamatosan változó környezetében – olvasható az EUobserver cikkében. 

A lap azt írja: különösen az EU és Lengyelország között az LMBTQ+ jogok miatt fennálló politikai feszültségek mutatják, hogy

a Bizottság korlátozottan képes megvédeni a demokratikus normákat és előmozdítani az uniós értékeket a helyszínen.

Az EU számára létfontosságú, hogy fontolóra vegye az alapvető emberi jogok védelmét biztosító hatékony mechanizmusokat, mivel tagállamainak politikája radikálisan megváltozik a szélsőjobboldali vezetők alatt – írják.

Kép forrása: MTI/PAP/Jakub Kaminski

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 03. 17:46
Elmennek a k anyjukba! Ezek az európai értékek?
olajfa1
2022. november 03. 16:18
A MAGYAR KISEBBSÉG ÉRDEKÉBEN MIKOR SZÓLAL MEG "Európai Bizottság"??? NAUGYE! hogy az Európai Bizottság TASSZISTA!!!!!!!! mert az egyik elnyomott társadalom neki nem ugyan olyan mint a másik elnyomott társadalom!!!
Akitlosz
2022. november 03. 14:30
Buzeráns unió ez, nem európai.
csulak
2022. november 03. 13:34
Elobb az oshonos kisebbsegek jogai utanna a degeneraltak jogai !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!