Szürreális videó: Putyin Mikulásként rúg bele a Nyugatba

2022. december 23. 06:23

Mikulás lett az orosz elnökből egy orosz propagandavideóban.

2022. december 23. 06:23
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök Mikulásként bukkan fel egy, az orosz közösségi médiában terjedő „Nyugat-ellenes propagandavideóban” – írja a DailyMail.

A Signal által készített videóban a Mikulás, azaz Putyin egy gyermek azonos nemű szüleinek fényképét kicseréli egy anya és egy apa fényképére, és a lányként nevelt fiúnak focilabdát, játékautókat és egy dobfelszerelést ajándékoz. A portál szerint a klip az oroszországi közösségi médiában a közzététele óta óriási népszerűségnek örvend.

A teljes videót itt nézheti meg:

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EnnDii
2022. december 23. 12:03
Legnagyobb probléma Putyinnal, hogy ezeket ők tényleg elhiszik, és ennek az eredménye lesz, hogy 3 nap helyett már 300 napja ott szopnak Ukrajnában, kb egy állóháborúban. Én se mondom, hogy pl a woke kultúrát kedvelem, de az hogy az LMBTQ embereket is emberszámba vesszük azzal nincs gondom, és nem a saját szexualitásunkat akarjuk rájuk erőltetni. A PC beszédet se különösen szeretem, de erre nem is válasz az Orbán vagy Putyin-féle ellen PC, mert igazából ők sem értik a nem PC beszédet. Ha tényleg nem akarok PC lenni, akkor viccelhetek a melegekkel, más népekkel, és vallásokkal, de nem csak a tőlem eltérő vallásuakkal, hanem pl a kereszténységgel, a véleményszabadság miatt a nekem nem tetsző kritikát is el kell fogadnom, és nem sivalkodnia, ahogy a fideszes média csinálta, mikor George Clooney beszólt a főninek. És itt térnék rá Putyin, meg Orbán tévesztésére, Putyin mára teljesen elhitette a lakosággal, és a nagyobb probléma saját magával is, hogy ez a Nyugat, már csak ilyen LMBTQ homoksokból áll, akik nem mernek konfrontálódni, nem elég férfiak ha helyzet van. Én azzal értek egyet, hogy ha az ellenfeledet lebecsülöd, akkor már vesztettél, mindenre lehetőségre fel kell készülni. Önkritikusnak kell lenni saját magaddal is, még ha az nem esik jól, mert ha nem így cselekszel oda vezet, hogy a nagyszerű orosz haderő csak papíron létezik, és a papíron működő tankokkal nehéz háborút nyerni. Én is látom, hogy a Nyugat tényleg ezt a képet mutatta magáról, hogy gyenge, öreg, és inkább félrenéz, ha konfrontációt lát, de úgy néz ki azért ebben az elöregedő Unióban is megvan az életösztön, ha a helyzet úgy hozza, és a kifelé sokkal harciasabb pózt mutató Oroszországban meg valami mégis hiányzik.
nempolitizálok
2022. december 23. 09:54
Ezt a magyar közszolgálatinak is le kellene adnia!!
nempolitizálok
2022. december 23. 09:17
Kurvajó. Jó nagy rúgás a büdöslibsikbe:))))
helvetia
2022. december 23. 07:42
Zseniális videó! Csak ne keverjük össze a volt Szovjetuniót a mai Oroszországgal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!