El a kezekkel a Mikulástól!

2022. december 07. 09:02

Valami fura vonzalom élhet az LMBTQI+ aktivistákban a Mikulás iránt.

2022. december 07. 09:02
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa

„Tavaly a Norvég Posta reklámjában coming outolt a nagyszakállú mint egy ötvenes férfiba szerelembe esett idős ember, idén a magyarok dobtak rá egy szivárványos hólapáttal.

Mai videójukban abba a körmönfont, önmagába forduló, így semmit sem mondó, ám nagyon hangzatos üzenetbe bugyolálták a homoszexuális, queer, transznemű, biszexuális és ki tudja még miféle nemi identitású és szexuális irányultságú emberek és csoportjaik gyeremekhez való jogának követelését – ügyesen kiterítve szeretetmázas kampányukat az egyedülálló szülőktől a mozaikcsaládokig mindenkire – hogy »a család az család«.

Igen, sokféle család van, senki nem vitatja, sőt, ahány ház annyi szokás, de ezzel még nem mondtunk semmit. Mert mit is állítanak? Hogy kerül a csizma az asztalra? És miért a gyerekeket környékezik ismét (szegény Szent Miklóst többedszer belerángatva a történetbe) az LMBTQI+ aktivisták?

A szlogen mögötti valódi cél, hogy bárkinek lehessen joga gyerekekhez. Ám tévedés azt gondolni, hogy a reproduktivitásra egyébként biológiailag képtelen felnőtt embereknek/pároknak/csoportoknak ab ovo joguk van papás-mamást játszani és gyerekeket bevonni kapcsolatukba, mert “a család az család”. Totál fordítva ül a lovon, aki ezt akarja elhitetni!

Másképp áll ugyanis a dolog: mindig a gyerekeknek(!) van joguk szerető apukához és anyukához és ahhoz a férfi és női mintához, lehetőség szerint mindkettőhöz, amelyben saját identitásuk biztonsággal kialakulhat, hogy később majd maguk is továbbadhassák az életet. A Mikulástól pedig el a kezekkel, egyszer már a szovjetek átalakították télapónak, az se volt egy sikersztori, maradjunk inkább a tiszta forrásnál!

(Mondjuk a Szivárványcsalád Alapítvány beöltözött aktivistája kb. annyira volt hiteles Mikulás szerepben, mint az a magát nőnek mondó férfi, aki született nők között nyer szépségversenyt. Semennyire.) Maradjon meg inkább a Mikulás a gyerekeké, és el az ideológia vezérelt, gyerekeket célzó fondorlatokkal tőle!”

Fotó: YouTube

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 07. 18:48
Zsuzska,bármilyen ünnepünk van,te,csak gyűlölködni vagy képes. Sajnállak,és megvetlek.
Megtalálta
2022. december 07. 16:47
Mocskos buzik.
Akitlosz
2022. december 07. 15:34
Valami fura vonzalom élhet a szerzőben és a Mandinerben az LMNOPQ iránt.
fado
2022. december 07. 11:30
Sátánista LMBTQIP....+ aktivisták
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!