Rágalmazási ügyben hallgatják ki Harry herceget és Meghan Markle-t

2023. február 08. 10:28

Samantha Markle azt követően perelte be féltestvérét, miután az Oprah Winfreynek adott interjúban azt állította, egyke.

2023. február 08. 10:28
null

Sussex hercegét és hercegnéjét egy rágalmazási perben hallgatják ki hamarosan az amerikai hatóságok, amelyet Meghan féltestvére indított – értesült a BBC.

Samantha Markle azt követően perelte be féltestvérét, miután az Oprah Winfreynek adott interjúban azt állította, hogy egyedüli gyermek a családban. Samantha mindezt annyira zokon vette, hogy rágalmazásért beperelte a hercegnét. 

Samantha Markle szklerózis multiplexben szenved és kerekesszékhez kötött. A keresetet azért indította, mert ahogy fogalmazott féltestvére nyilatkozata

hiszen 17 országban mintegy 50 millió ember követte figyelemmel a Winfrey-nek adott interjút.

Samantha továbbá úgy véli, hogy Meghan „a királyi család hatalmas erőforrásait használta fel arra, hogy hazugságokat terjesszen világszerte róla és édesapjukról, Thomas Markle-ről”.

Az indítvány szerint mindezt azért tette, hogy

így bizonyítsa a közvélemény számára, hogy tényleg a semmiből került a királyi elitbe

– ismertette a lap.

A bíróság elutasította Meghan Markle indítványát

A BBC hozzátette, hogy a bíró elutasította a Meghan Markle által benyújtott indítványt, amellyel a hercegné azt szerette volna elérni, hogy a polgári perben ne kelljen tanúvallomást tennie.

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

***

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LudasMatyi
2023. február 08. 21:42
Egy Z kategóriás ripacs és egy hülyegyerek . Bármire képesek a pénzért ! Hazug, aljadékok! Ennek a hülyegyereknek nehéz bármit is elhinni!
formaegy
2023. február 08. 19:22
Mi abban a rágalmazás, ha egy FÉLTESTVÉRt valaki letagad. Testvérek, családok tagadják meg egymást. Sajnos, de van ilyen. Vagy valamit nem jól értettem?
KBA98
2023. február 08. 16:52
Amikor a szemeteket összehordja szél! Megan öreg, Harryt irányítja!
megfejtô
2023. február 08. 14:51
Somebody please shut this bitch up and her royal toyboy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!