Nekiment a politikai korrektségnek Jennifer Aniston

2023. március 29. 20:38

„A vígjáték műfaja szenved” – állítja a Jóbarátok sztárja.

2023. március 29. 20:38
null

Jennifer Aniston a Yahoo cikke szerint úgy nyilatkozott: azt szeretné, ha többet nevethetnénk magunkon, ahelyett, hogy minden egyes szót „rendőri vizsgálat alá vennénk” a vígjátékokban.

– mondta a Jóbarátok 54 éves sztárja az AFP-nek Párizsban, ahol Adam Sandlerrel közös új filmje, a Gyilkossági rejtély 2-t forgatják.

Most nagyon óvatosnak kell lenni, ami nagyon megnehezíti a humoristák dolgát, mert a vígjáték szépsége az, hogy kigúnyoljuk magunkat, kigúnyoljuk az életet”

– fejtette ki Aniston, aki szerint a kultúra drámaian megváltozott a 1990-es évek óta. Úgy véli van egy egész generáció, akik ha most visszanézik a Jóbarátok epizódjait, sértőnek találják őket. „Mindenkinek szüksége van a viccekre! A világnak szüksége van humorra! Nem vehetjük magunkat túl komolyan. Különösen az Egyesült Államokban nem” – hangsúlyozta a színésznő.

Nyitókép: Facebook

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. március 30. 17:06
Igen, a "Csengetett, Mylord?"-ot azt ismerem, remek humor.
Vakfolt
2023. március 30. 10:47
"mert a vígjáték szépsége az, hogy kigúnyoljuk magunkat, kigúnyoljuk az életet" Na ezért nem nézek adam sandleres szemetet, rühellem ezt a zsidó hozzáállást, mert a vígjáték szépsége nem a gúny, a gúny nem humor, a gúny az irigység, a lenézés és az epe kiömlése, biztosan akad, aki viccesnek érzi, de jóérzésű emberben szekunder szégyenérzetet okoz. A komikum az élet abszurditásának felismerése, nem pedig más megalázása, az a jó humoros helyzet amihez hasonló képtelenséget magad is megtapasztaltál, nem az élet gúnyolása, hanem az élet tisztelete és szeretete.
Reszelő Aladár
2023. március 30. 10:37
Akkor őt is el kell törölni. A viccet is, mert a humor fő forrása, hogy nevetünk valakin. Amúgy nem találkoztam nézhető vígjátékkal az elmúlt években. Az utolsó talán az Amerikai Pite volt, ami kevésbé szatírikus mint inkább vulgáris volt, de nevetni legalább lehetett rajta. Leslie Nielsen. Sosem volt kimagasló színész, de a Csupasz pisztoly trilógián be lehetett huggyozni. A Top Secret pedig minden idők legjobbja.
AyaHunasca
2023. március 30. 07:57
még most is megbasznám
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!