Harry herceg nem véletlenül távozott olyan hamar

2023. május 06. 18:37

A BBC szerint nem kapott helye a Buckingham-palota erkélyén.

2023. május 06. 18:37
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Harry herceg nem tartott családjával a Buckingham-palotába, vagyis nem fog szerepelni a történelemi pillanatot rögzítő hivatalos fotók egyikén sem.

A BBC értesülései szerint ennek megvolt az oka.

Állítólag Harry hercegnek nem volt helye a Buckingham-palota erkélyén.

A lap közölte, hogy a Buckingham-palota erkélyén eltöltött pillanat rendkívül nagy jelentőséggel bír a királyi család reprezentációja számára.

– azont túl, hogy ez lesz a koronázás egyik legemlékezetesebb képe.

***

***

Nyitókép: Richard POHLE / POOL / AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovalski
2023. május 07. 11:42
Most komolyan rozsdás herry egyáltalán a Karcsibá fia? A genetikai vizsgálat hét pecsétes titok mert hogy meg volt az tuti! Diana másokkal vigasztalódott! Csóri Karcsibá veri az élet a Windsorokat. Össze állt a kép rozsdás ezért utálja a családját.
szodabár
2023. május 07. 08:48
Ha a buta lotyó hercegnő meg a zabiherceg gyereke bírtak volna a hormonjainkkal, akkor ez a nap róluk is szólt volna. Mindegyikük pont ott van , amit maguknak kavartak.
Reszelő Aladár
2023. május 07. 08:33
Kiszálltak a családból. Olyankor az ember nem mászik vissza csak úgy a családi képre. A némber feladata amúgy is a család szétverése. A tesók közé már úgyis beütött az éket, a többi meg úgyis meghal idővel. Róma sem egy nála alatt épült, itt is van idő a bontásra.
szintetikus
2023. május 07. 08:18
A négerét nem hozta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!