Putyin kitüntetéseket adott át a katonáinak (Videó)

2023. június 12. 20:00

Az orosz elnök egy moszkvai kórházban látogatta meg a sebesülteket.

2023. június 12. 20:00
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy moszkvai kórházban adott át kitüntetéseket azoknak a katonáknak, akik az Ukrajna elleni háborúban sebesültek meg. A RIA Novosztyi közlése szerint többek között Jurij Zsulanov szakaszparancsnok vehette át az Oroszország Hőse kitüntetést, mivel megmentette harctársait egy ukrán tüzérségi csapás közben. Rajta kívül több katonát pedig Bátorságrenddel tüntetett ki az orosz elnök. 

Az eseményről videófelvétel is készült, amely itt tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőkép 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. június 13. 09:23
de rendi a putler, még díszpizsamát is szerzet szerencsétleneknek, akiket személyesen küldött a vágóhídra.
krampus
2023. június 13. 02:40
Nagyapam a Stayer muvek udvaran esett hadifogsagba. Szokeset az ukran hadifogolytaborbol meg is irtak valamwlyik konyvben. Szerencsere o fizikalisan es mentalisan se serult, utasz volt, ellenben sok katonatarsa sajnos nem uszta mar meg egy hosszabb hadifogsaggal.
LancelotDuLac
2023. június 13. 02:01
"Putyin kitüntetéseket adott át a katonáinak" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD van még élő katonája, vagy posztumusz kitüntetéseket adott át?
need-info
2023. június 12. 22:18
Az egyik srácnak nincs meg a jobb karja, másiknak a lába. Elég brutális, de ők túlélték, nem kell újra a frontra menniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!