Lengyel képviselő: Jézus nem azért halt meg a kereszten, hogy a PiS megnyerje a következő választást

2023. szeptember 04. 23:11

Ilyen egy abortuszvita Lengyelországban.

2023. szeptember 04. 23:11
null

Az abortusz törvényesen nem engedélyezhető az anya mentális zavarai miatt. Ilyen esetekben elismert és hatékony kezelési módszereket kell alkalmazni – olvasható a Lengyel Püspöki Konferencia Bioetikai Szakértői Csoportjának állásfoglalásában.

Ez az állásfoglalás nagyon megtetszett Anna Maria Siarkowska lengyel parlamenti képviselőnőnek. Mint írta a Twitterén (X), „végre az egyház nem dugja többé homokba a fejét. Úgy tűnik, a püspökök végre megértették, hogy 

Jézus Krisztus nem azért halt meg a kereszten, hogy a PiS megnyerje a következő választást. 

És ezért döntöttek úgy, hogy a folyamatban lévő választási kampány ellenére mégis egyértelműen a PiS ellen foglalnak állást. Így kritizálják azt, ami már régóta esedékes volt: a PiS kísérletét a szimpla kérésre történő abortusz bevezetésére. Ugyanis ezt jelentené az, ha a nő életét és egészségét érintő abortusz előfeltételét kiterjesztenék a mentális egészségre is.

Megjegyzésben hozzátette: „hogy pontos legyek, azoknak, akiknek gondot okoz az olvasás: Jézus nem azért halt meg a kereszten, hogy a PiS vagy bármely más párt megnyerje a választásokat, hanem a mi üdvösségünkért”.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. szeptember 05. 09:53
Buta
Uztu
2023. szeptember 05. 07:47
Abortusz színtiszta gyilkosság.
ekeke1
2023. szeptember 05. 01:31
Érdekes egy párt a Konfederacja, aminek ez a képviselőnő a tagja: https://neokohn.hu/2021/07/22/lengyel-oltasellenes-tuntetes-a-zsidok-miatt-van-virus/ Muhaha
EX_Terminator
2023. szeptember 05. 01:26
Tippelhetek? Már megint a hitetlenek és a kereszténység ellenségei akarják megmondani hogy mi micsoda... Nos hapsikáim, ha valami működik akkor... Na, akkor mi van? Hogy lehet az? És ha nem működik akkor miért van az? És ezzel a vitát lezártnak tekinthetjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!