Több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában

2023. október 24. 23:26

Az 53 éves teológust édesanyja állítása szerint nyereségvágyból gyilkolták meg. Az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábon.

2023. október 24. 23:26
null

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát – tudta meg a Blikk.

A bulvároldal kedd esti cikkében azt írja: október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Cs. Zsoltot, aki a Magyarországon népszerű klinikai pszichiológus Bagdy Emőke fia. 

Az eset az arizonai Phoenixben történt szombaton.

Az elkövető a 18 éves afroamerikai Yaaliyah Ezekiel Jackson, aki  két hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében. Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte. Állítása szerint a nővére lakásán vendégeskedett Bagdy Emőke fia, akit egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrt meg többször. 

Jacksont letartóztatták, és úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem fogadták el azt az állítását, hogy hirtelen felindulásból ölt, nyilatkozta Bagdy.

Állítólag nyereségvágy áll a gyilkosság mögött.

Egyébként a 18 éves elkövető nem először ölt már embert, és közismert, hogy súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

„A fiamat - aki teológus volt - egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember” – nyilatkozta a Blikknek Bagdy Emőke. 

Kérem a jóérzésű embereket, ne zaklassák a családomat és engem a jövőben médiahírekkel és fölösleges levelekkel!” – kérte a pszichiológus, aki nem tudja felfogni a tragédiát.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Krupincza Mariann

Mandiner

Idézőjel

Miközben próbálok felocsúdni, újra és újra Emőke egyik nagyszerű előadása idéződik fel bennem.

 

A nyitóképen a gyilkos: Yaaliyah Jackson-Maricopa / Fotó: County Sheriff's Office

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. október 26. 07:04
"...Nos hát, az USA-ban a négerek hétszer gyakrabban követnek el gyilkosságot és nyolcszor gyakrabban rablást, mint a többi fajhoz tartozók. Amikor erőszakos bűncselekményt követnek el, háromszor gyakrabban használnak lőfegyvert és több mint kétszer gyakrabban kést, mint a nem feketék. Az évenként elkövetett 770 000 erőszakos fajközi (tehát négerek és más fajok közötti) bűncselekmény 85 százalékát (a lakosság 12 százalékát alkotó) négerek követik el. Ráadásul több erőszakos bűncselekményt követnek el a fehérek, mint fajtestvéreik ellen: áldozataik 45 százaléka fehér, miközben a fehér bűnözők áldozatainak alig 3 százaléka fekete. A négerek 39-szer gyakrabban követnek el erőszakos bűncselekményt és 136-szor gyakrabban rablást a fehérek ellen, mint fordítva és (a néger viktimológia egyik legfőbb tromfját érvénytelenítve) majdnem két és félszer gyakrabban követnek el (faj) gyűlöletből bűncselekményt („hate crime”) fehérek ellen, mint fordítva…." black and white...
connorj
2023. október 25. 19:51
https://m.youtube.com/watch?v=GgfmLuUGETc
catalina11
2023. október 25. 16:50
lájkbajnok 2023. október 25. 10:36 Elég zavaros történet. Az áldozat Amerikában élt, se felesége, se gyereke nem volt. " fantasztikus...
krupps
2023. október 25. 13:25
Mi más, mint nigger? Az egész retek fajtájuk csak erre jó. Lehet itt keresgélni nagy ember niggereket, de mind állati szinten él. Köszönjük a zsidóknak, hogy a nyakunkra hozták ezeket a férgeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!