Nem állnak le a kaliforniai liberálisok – életpárti terhességi központokat perelnek

2023. október 03. 17:33

Az állam főügyésze szerint kihasználják a várandós nőket a kémiai abortuszt visszafordító szervezetek.

2023. október 03. 17:33

Két életvédő terhességi központ ellen indított pert Kalifornia állam főügyésze, amiért olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek visszafordítják a kémiai abortuszt – írta a CBN amerikai keresztény szervezet.  

Rob Bonta főügyész szerint ezek a központok „kihasználják a pácienseket életük egy sebezhető időszakában, hamis és félrevezető állításokkal csalogatják, valamint 

megtévesztik őket egy potenciálisan kockázatos eljárással kapcsolatban”. 

Az Abortion Pill Rescue Network adatai szerint 64-68 százalékban sikeres a művelet azoknál a nőknél, akiknél alkalmazták ezeket a szereket.

Ezt is ajánljuk a témában

A kémiai abortusz során

a Mifepristone nevű gyógyszer blokkolja a progeszteront, és mintegy halálra éhezteti a babát.

Az abortusztabletta visszafordító protokollja abból áll, hogy a Mifepristone bevétele után 72 órán belül extra progeszteront adnak, hogy „ felülkerekedjenek” az abortusz gyógyszerén annak érdekében, hogy a baba életben maradhasson.

***

Nyitókép: Getty Images /  Roberto Machado Noa

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blackorion93
2023. október 04. 08:37
Még szerencse , hogy itt nincs ilyen... itt úgy járnak az emberek abortuszra, ahogy mások fogkő leszedésre.
anonymtalan2
2023. október 03. 20:25
Le sem tagadhatják, ezek Tláloknak akarnak gyermek áldozatokat bemutatni. Mocskos gyilkos álateista liberálisok.
nnjohn
2023. október 03. 19:27
Rob Bonta főügyész szerint ezek a központok „kihasználják a pácienseket életük egy sebezhető időszakában, hamis és félrevezető állításokkal csalogatják, valamint megtévesztik őket egy potenciálisan kockázatos eljárással kapcsolatban”. A kémiai abortusz során a Mifepristone nevű gyógyszer blokkolja a progeszteront, és mintegy halálra éhezteti a babát. Az abortusztabletta visszafordító protokollja abból áll, hogy a Mifepristone bevétele után 72 órán belül extra progeszteront adnak, hogy „ felülkerekedjenek” az abortusz gyógyszerén annak érdekében, hogy a baba életben maradhasson. No de bezzeg a gyerekek TRANSZGENDERESÍTÉSE az fasza dolog ! Annál semmiféle ilyesmi qrvára elő sem fordulhat... JA, qrvára dehogynem !!!!! Ennél eszementebb agyatlanabb bandát, mint ezek a balliberális-demokraták, maximum a lobotómiás bagázsokkal egyenértékűek....
Ninini
2023. október 03. 18:45
Mert aki beadja annak a nőnek azt az abortáló szart, az nem használja ki a sebezhetőségüket? Csak az, aki megállítaná a bajt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!