Fenekestül felfordult a világ: férfiak nyerik a női szépségversenyeket, s nő végez az élen a drag-viadalon (VIDEÓ)

2023. november 24. 13:16

Nem tudunk igazából mit mondani az eset kapcsán.

2023. november 24. 13:16
null

Vannak azok a „versenyek”, ahol férfiak öltöznek be (elvileg) nőies ruhákba (drag-versenyek). Érdekesség, hogy egy ilyen német versenyt nyert meg egy nő. A HumenOnline beszámolója szerint a nézők a Drag Race Germany első évadában ismerkedhettek meg a nézők Pandora Noxszal, a 29 éves bécsi drag előadóval, aki nő, vagy ahogy ők fogalmaztak, 

„cisznemű nő, idegen kifejezéssel assigned female at birth”.

A Barbie Breakout, Dianne Brill, Gianni Jovanovic végül Noxot koronázták győztesnek, így ő lett az első cisznemű nő, aki megnyerte a Drag Race egyik évadát.

A nyitóképen ő szerepel a maskarájában, az alábbi videóban pedig megtekinthetik a versenyzők rövidke bemutatóvideóit, német hanggal és angol felirattal.

Közben férfiak indulnak Miss Universe szépségversenyen.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csoda
2023. november 24. 18:15
Annyira vicces, akarom mondani szánalmas, hogy manapság egy csomó fiatal ember attól érzi magát "kreatívnak" és "szabadnak", hogy Disney mesefilm démonikus gonoszának maszkírozza magát. Ja, Kb. annyira kreatívak megjelenésükben, mint egy cirkuszi bohóc.
jfrusciante
2023. november 24. 16:54
Ezért kéne támogatni Ukrajnát. Mert ott még legalább vannak igazi nők.
KBA98
2023. november 24. 16:41
DE! Nem normálisak!
kovsa
2023. november 24. 16:37
Azért az érdekes,hogy nem a nehézsúlyú bokszban indulnak „cisznemű nők". Ja, nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!