Szomorúan értesültem Wolfgang Schäuble haláláról

2023. december 27. 20:17

Egyike volt azoknak a német politikusoknak, akik arra törekedtek, hogy megértésen alapuló kapcsolatokat építsenek ki Németország és Lengyelország között.

2023. december 27. 20:17
Mateusz Morawiecki
Mateusz Morawiecki
X

„Szomorúan értesültem Wolfgang Schaeuble, volt német pénzügyminiszter és a Bundestag korelnökének haláláról. 

Egyike volt azoknak a német politikusoknak, akik arra törekedtek, hogy korrekt, tiszteleten és megértésen alapuló kapcsolatokat építsenek ki Németország és Lengyelország között.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: LISI NIESNER / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elmondom
2023. december 28. 17:23
Az említett, napokban távózó W. Schäuble magasrangu szabadkömüvesként tette feladatát, amelyet urai rá szántak. Egy haza- és emberáruló lakáj távozott, aki után kevesen ejtenek könnyeket Európában.
alexandrosz-2
2023. december 28. 14:17 Szerkesztve
Szar gyarmatosito zsidó mocsok volt kalergi hazátlan zsidó fészkéből, nem német, ami sosem szállt szembe a migránsáradattal, a szélsőbaloldali, zsidó kommunista woke őrülettel, ellenben bőszen nácizott és európai beltenyészetet akart felszámolni az illegálisan beözönlő nigger majmokkal. A pokolban jól el lesz a többi komcsi mocsokkal.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. december 28. 07:40
Egy köcsög volt
Nehidd El
2023. december 27. 21:44
Sajble igazi sötét szarkeverő volt, de a mából visszatekintve a fénykorára ugyanazt érezzük, mint amikor a mi Hornunk jut eszünkbe a momentumosokat és párbeszédeseket is már ismerve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!