Brüsszelnek még csak szándékában sem áll megvédeni Európa határait az illegális migrációtól

2024. január 24. 16:41

Brüsszel mostani vezetése és a baloldal elkötelezett a Soros-terv végrehajtása mellett.

2024. január 24. 16:41
Zsigmond Barna Pál
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Brüsszelnek még csak szándékában sem áll megvédeni Európa határait az illegális migrációtól.

Teljesen abszurd, hogy miközben az európai határvédelemért felelős hivatalos szerv feladata az lenne, hogy megvédje Európát az illegális migránsok tömegétől, a Frontex igazgatója úgy nyilatkozott a Welt am Sonntag nevű német lapnak, hogy »semmi sem tartóztathatja fel az embereket a határok átlépésében, se fal, se kerítés, se tenger, se folyó«.

Elkeserítő, hogy az elviekben az európai határok megvédéséért felelős vezető ennyire alkalmatlannak gondolja a saját maga által vezetett hatóságot arra, hogy megvédje Európa határait a bevándorlástól.

A következetes magyar bevándorláspolitika működik, nem hagytuk, hogy hazánkat is bevándorlóországgá tegyék. Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, bevezettük a jogi határzárat, elutasítjuk Brüsszel bevándorláspárti politikáját, ellenezzük az Európát elárasztó illegális migránsok szétosztását, betelepítését és a migránsgettók létrehozását.

És ha Brüsszel is véget vetne a bevándorláspárti politikának, akkor »se falon, se kerítésen, se tengeren, se folyón« nem tudnának átjönni az illegális migránsok. Brüsszel mostani vezetése és a baloldal azonban elkötelezett a Soros-terv végrehajtása mellett. A napokban újabb brüsszeli nyilatkozat világított rá arra is, hogy a Magyarország ellen indított politikai támadások egyik fő oka a magyar bevándorláspolitika.

A kormány ezután is kiáll Magyarország szuverenitásáért és a határok védelméért!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztárció. Fotó: Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. január 26. 22:19
Elég szomorú hogy eltesznek egy rakás lóvét anélkül hogy belegondolnának a hátulütőkbe és a negatívumokba, bár nem lehetne bíróság elé citálni őket korrupció gyanújával hiszen azokat árulták el akikre feleskűdtek vagyis az unió állampolgárait.
auditorium
2024. január 25. 18:06
Ezért volt BREXIT. A britek megelégelték a hatalmas bevándorló tömeget. Most megtehetik, hogy hadihajókkal vegyék körül magukat vagy akár Mr Sunak is javasolhat egy országot, ahol letelepitik az illegális bevándorlóikat . Más EU-tagország ilyet nem javasolhat, mert Ursula & Co. egyből megvonjàk a neki járó EU-s helyreállitási alapot. Meloni az albán befogadással próbálkozik, más ország Ugandát szemelné erre ki, persze anyagi támogatással. A Harmadik Világnak TECHNOLÓGIÁRA és ennek oktatására lenn szüksége, valamint felelős családpolitikára. Sok disznóságnak vagyunk tanui, de nem mindenki veszi észre.
Kristály
2024. január 25. 15:42
Az EU elit tonna számra hordta haza a Soros pénzét hogy mostmár nincs hátrálás az akarata elött.
Akitlosz
2024. január 25. 01:13
A Frontex azért van, hogy "Brüsszel" elmondhassa, hogy intézkedett, tett valamit a bevándorlás ellen hivatalosa, nem hivatalosan meg létrehozott egy a bevándoroltatást segítő álhatárvédelmi szervezetet. Dupla haszon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!