Egymás után semmisülnek meg az orosz hadsereg nagy reménységei (VIDEÓ)

2024. január 09. 17:48

Sorra robbannak atomjaikra a TOSZ rakétavetők.

2024. január 09. 17:48
null

Az elmúlt időszakban komoly sikereket ért el az ukrán hadsereg a fronton, ugyanis az oroszok több TOSZ-1-es rakéta-sorozatvetőjét is meg tudták semmisíteni. Az orosz kommunikáció szerint az eszköz egy „nehéz lángszóró”, ám mint kiderült, az ukrán hadseregnek ez egy könnyű falat, és a drónok könnyen le tudják szedni. Legutóbb Avdijivkánál vették fel videóra, amint elpusztítanak egyet. 

A képeken azt látni, amint a dróntalálat után a TOSZ-1 kigyullad, majd hamar elérik a lángok a fegyver rakétáit, aminek hatására az egész jármű miszlikbe robban. Az orosz hadseregnek külön fájdalmas a TOSZ-ok elvesztése, mivel a jelentések szerint az eszközből csak nagyon kevés áll a rendelkezésükre. 

A milbloggereket idézve a Portfolio azt írja, hogy a sorozatvetőkből legalább 14 megsemmisült, hármat pedig megszereztek az ukránok. 

Nyitókép: X

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. január 10. 17:08
Ezzel csak az a baj, hogy ukrán propaganda és mivel ilyen TOS-1 (és nem Tosz-1...) rengeteg van az ukránoknak is (volt szovjet fegyverről van szó...), így nehéz bizonyítani, hogy "kinek a háza ég"!
Dixtroy
2024. január 10. 09:31
MI a tosz? Szóval védtelenek a bombák ellen, erre bedobják, hogy de a gumitankok ellen meg nagyon jól harcolnak. A hős ukránok. BUÉK.
Szutykok
2024. január 10. 05:07
Van isten döglik a ruszki:DD
Szutykok
2024. január 10. 04:56
Visítanak a ciganymalac náci kulái, úgy tudták Ukrajna már elbukta a háborút:DDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!