Hatalmas lángokkal égett Putyin rokonának háza

2024. január 09. 18:39

Állítólag ukrán partizánok gyújtották fel a villát.

2024. január 09. 18:39
null

Vasárnap este csaptak fel a lángok a Moszkvától bő 200 kilométerre lévő Rjazany városában egy hatalmas villában. Mint kiderült, az épület nem másé, mint Roman Putyiné, aki Vlagyimir Putyin unokaöccse. A helyszínre négy tűzoltóautó is kellett, hogy megfékezzék a tetőszerkezetet megsemmisítő lángokat – írja a Kárpáthír.

A balesetben senki sem sérült meg, és a hatóságok jelezték, megvizsgálják, mi okozta a tűzesetet. Egyes információk szerint rövidzárlat volt, ám felröppent az a hír is, hogy az épületet partizánok gyújtották fel. Az ukrán források szerint partizánok már többször próbálták Roman Putyin más ingatlanjait is felgyújtani. 

Nyitókép: X

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2024. január 10. 01:01
NEm kéne esetleg ezt a kazár gazember Budanovot egy Kindzsállal megsimogatni? Csak egy ötlet De nem nyugszanak ezek a kazár haramiák, amig igazán ki nem húzzák a gyufát. Ez már nincs messze és úgy a szerencsétlen behülyitett hohol, mint az orosz kifogja ezeket a gazembereket belezni
alenka
2024. január 10. 00:24
Az ukrán náci terrorista valamik nagyon irigyek...emellett mocskok, hazugok, koldusok, nyomorékok, lusták,gyengék, kényesek, pökhendiek, gyalázatosak, gonoszok, szadisták, szikkadtak...:-)))).. Az ukrán egy förmedvény nép...
herceg-3
2024. január 09. 21:31
Az ukránok mind mocskos kutyák! Úgy is fognak megdögleni!
ptrfarkas43
2024. január 09. 20:41
Az ukrán propaganda oldalnak látom jó napja van, szinte minden megsemmisül az orosz fronton és oroszországban. Holnap már vlagyivosztokban ünnepelhet a szerkesztőség a hoholokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!