Rossz hír érkezett: meg kell műteni a brit uralkodót

2024. január 17. 17:27

Hamarosan kés alá kell feküdnie III. Károlynak.

2024. január 17. 17:27

Prosztata megnagyobbodás miatt kórházba kell vonulni III. Károly brit uralkodónak – közölte a Buckingham-palota.

A tájékoztatás szerint az elváltozás jóindulatú, de operációnak szükséges alávetni. A palota azt is közölte, hogy a gyógyulási időszak idejére felfüggesztik a 75 éves uralkodó kötelezettségeit.

Az Euronews cikke szerint a királyi család legmagasabb rangú tagjainak egyéb orvosi adatait szigorúan privát módon kezelték II. Erzsébet uralkodása alatt, ezért is szokatlan, hogy most a Buckingham-palota előre közölte, hogy III. Károly beavatkozáson fog átesni. 

Ezzel párhuzamosan az is kiderült, hogy Katalin walesi hercegnő, Vilmos trónörökös felesége hasi műtéten esett át. A 42 éves hercegnőn kedden hajtották végre az előre tervezett műtétet, amely sikerrel járt. A hercegnő lábadozása valószínűleg másfél-két hetet fog majd igénybe venni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitóékép: Ugo AMEZ / POOL / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 31. 11:56
Lehet koronavírus.
Krupp Skya
2024. március 31. 11:51 Szerkesztve
Hüvelygombát kapott? Arra jó a Kamillás borogatás.
Krupp Skya
2024. március 31. 11:48 Szerkesztve
Károly a professzorhoz -Maga ilyen reszkető kézzel akar engem műteni? -Ne izgassa magát Király elvtárs, az asszisztensek ugyan ebben az ütemben rázzák majd a műtőasztalt.
fogas paduc
2024. január 18. 14:09
Szóval, D3 vitamin, Prostamol uno, és rendszeres vita sex.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!