Trump egy videóban gúnyolódik Biden szerencsétlenkedésein

2024. január 12. 20:21

Az egykori elnök alaposan beleszáll az utódjába, és nem volt nehéz kínos történeteket találnia.

2024. január 12. 20:21

Donald Trump az Instagramon gúnyolódik Joe Bidennel, akinek a mentális és szellemi állapota már régóta téma – szúrta ki a Magyar Nemzet –, az amerikai elnök ugyanis időnként eltéved, elesik, badarságokat beszél.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A Fehér Házról mint az idősek otthonáról beszél a volt elnök, felidézi Biden ABC-nek adott interjúját, amelyben a jelenlegi vezető zavartan sorolja, mik a kedvenc ételei. „Mindent megeszek, amit elém tesznek! Ettem tésztát, amit imádok. Rengeteg csirkét ettem, parmezános csirkét. Alapvetően mindenféle olasz ételt ettem” – mondta az elnök az interjúban.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 14. 01:02
Több életrajzi filmet láttam Trumpról. Semmin nem csodálkozom.
pesszimista
2024. január 13. 08:33
Olyan világban élünk, ha valaki sikeres lesz az üzleti éltben és nagy vagyonnal rendelkezik , akkor a politikusnak is parancsol.
pesszimista
2024. január 13. 08:14
A hanyatlás egyik oka, hogy a tehetséges emberek nem a politikai karriert választják, hiszen annyi más letőség van. Így itt a negatív szelekció működik.
pesszimista
2024. január 13. 08:03
Az USA-ban dúl a gerontokrácia. Sokak szerit ez azért van , mert a politikusoknak sok olyan aljas dolgot kell végezni , amire a fiatalabb korosztály egyszerűen nem hajlandó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!