Ukrán lett a japán szépségkirálynő

2024. január 25. 15:31

Egyesek politikát látnak a döntés mögött.

2024. január 25. 15:31
null

A 26 éves nagoyai Shiino Carolina lett Japán szépe, ezzel együtt az első szépségkirálynő, aki honosítás után nyerte meg a szépségversenyt az ázsiai szigetországban.

Az újdonsült Miss Japan egyébként ukrán szülők gyermekeként született, és ötéves korában költözött az ázsiai országba, miután édesanyja hozzáment egy japán férfihoz. 

„Sokszor korlátokkal kellett szembenéznem. Ezek gyakran akadályoztak abban, hogy japánként fogadjanak el, ezért hálával tölt el, hogy japánként ismertek el ezen a versenyen” – mondta beszédében a szépségkirálynő, aki egyébként olyan társadalmat szeretne létrehozni, ahol „az embereket nem a megjelenésük alapján ítélik meg”.

A döntés azonban sokaknak nem tetszik, egyesek pedig politikát is látnak mögötte.

Sokkal nagyobb szépségek vannak Japán bármely nagyvárosának utcáin. Az ukrán megválasztása minden bizonnyal politikai döntés volt”

 – írta az X-en egy hozzászóló.

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atoszka
2024. január 27. 13:55
… kettesek is.
ambaracurjan
2024. január 26. 17:15
Nem értitek a lényeget, ő maga nyilatkozta hogy belső kisugárzás a lényeg, tehát maga is érzi hogy ő kívülről kevésbé szép, hogy úgy mondjam. Egyébként hol van a szépségkirálynő fotója mert a képen egy kacsacsőrű emlős található koronával.
EJP1
2024. január 26. 16:54
Nem szép, de még mindig jobb, mint egy szoknyás, szakállas, tökös "néni".
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 26. 12:07 Szerkesztve
Nekem tetszik. Igaz, nekem minden nő tetszik. A legjobban pedig azok a nők tetszenek, akik hajlandóak szóba állni velem. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!