Trump nyilvános vitára hívta Joe Bident az évértékelő után

2024. március 08. 08:09

Donald Trump bármikor, bárhol készen áll a vitára utódjával és legvalószínűbb választási ellenfelével.

2024. március 08. 08:09
Republican National Convention: Day Four

Nyitókép: Chip Somodevilla/Getty Images

***

Elnökválasztási vitára hívta Donald Trump, a Republikánus Párt várható elnökjelöltje Joe Biden hivatalban lévő elnököt, a Demokrata Párt várható jelöltjét, aki csütörtökön mondta el évértékelő beszédét.

Donald Trump előző elnök csütörtökön közösségi oldalán kiadott közleményében azt írta, hogy 

bármikor, bárhol készen áll a vitára utódjával és legvalószínűbb választási ellenfelével.

A republikánus politikus a politikai vita témájaként azokat az ügyeket jelölte meg, amelyek létfontosságúak „Amerika és az amerikai emberek számára”, és megjegyezte, hogy számára elfogadható az is, ha a vitákat a Demokrata Párt vezető testülete, a Demokrata Nemzeti Bizottság szervezi meg.

Ezzel egy időben Donald Trump reagált Joe Biden évértékelő beszédére (State of the Union) is, amelyet a hivatalban lévő elnök a hagyománynak megfelelően a Kongresszus előtt mondott el.

Ezt is ajánljuk a témában

Trump szerint Joe Biden elnökségének három éve alatt leépítette azokat az intézkedéseket, amelyeket ő az elnöksége idején az Egyesült Államok határainak biztosítása érdekében hozott, és a jelenlegi elnök hivatalba lépése óta illegálisan érkezett bevándorlók milliói léphettek be az Egyesült Államokba.

Donald Trump a jelenlegi elnök gazdaságpolitikáját tette felelőssé az Egyesült Államokban tapasztalt inflációért, az ukrajnai háborúval kapcsolatban pedig 

azt írta, hogy Oroszország azért támadta meg Ukrajnát, mert „nem tiszteli Bident”.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­l­­­á­n­­y­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Aerion
2024. március 09. 19:34
Két alternatíva lehetséges. 1. Meggyilkolják Donald Trumpot. Ez nagy eséllyel a republikánusok által irányított államok többségének kiválását jelentené az Egyesült Államokból, és polgárháborús helyzetet eredményezne. 2. Lecserélik a barmot. Erre legkésőbb a c s i k á g ó i konvención kerülhet sor. Volt már ilyen, Johnson elnök pályafutásának végét is ez jelentette, persze azért nem sokkal ezután Robert Kennedyt meggyilkolták. A szépséges usák demokráciában. Trump győzelmét csak a halála tudja meggátolni. A halála viszont háborút jelent. De mi az nekik! Hiszen eleve háború van, nemde? Hát akkor legyen is az!
files32
2024. március 08. 09:24
"azt írta, hogy Oroszország azért támadta meg Ukrajnát, mert „nem tiszteli Bident”. Ennek már tényleg elmentek otthonról.
files32
2024. március 08. 09:16
Bidé se Vityázik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!